Ervaringen en recensies:

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Defecte disk en deze kon hersteld worden. Er zijn dan een aantal opties: als je haast hebt kost het veel geld maar als je de tijd hebt, dan vallen de kosten best mee. De voordelen zijn sowieso een correcte manier van communiceren en je krijgt bijna direct iemand aan de telefoon die je goed kan voorzien van een antwoord. Je krijgt je data netjes op een nieuwe disk met een case (wel zo veilig) terug, althans in mijn geval, en voor zover ik het kan beoordelen is alle data weer terug. De reden voor de 4 sterren is wat mij betreft de enorme prijsverschillen tussen een snel herstel en een lang termijn herstel. Je voelt je dan min of meer tegen de rug gezet waarin ik dus maar heb gekozen voor een lang termijn herstel. Het eind resultaat is dus 100% in mijn geval dus verder uitermate tevreden.

Jul 10, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Als eerste naar een computerstore gegaan om alle foto’s en video’s van een vastgelopen harde schijf proberen te laten redden maar helaas. Volgens hun konden wij dat wel vergeten. Via google bij Stellar terecht gekomen en deze vakmensen hebben echt alles terug weten te halen. Een dikke 10!

Jul 4, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Prima geholpen door Stellar. Een ander Recovery bedrijf kreeg het niet voor elkaar, maar Stellar heeft het 100% goed opgelost. Je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Op dinsdag heb ik de kapotte usb gebracht, op vrijdagmiddag kreeg ik een bestand via Wetransfer met ruim 11000 (!) files. De keuze uit verschillende servicelevels (6 weken, 5 dagen of 24 uur, met bijbehorend prijskaartje) is ook prettig: als je geen haast hebt wordt het een stuk goedkoper.

Apr 26, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Stellar doet wat ze beloven en ze communiceren over wat ze doen. Als particulier vind ik de prijs nogal fors, maar ik had de verloren data terug, wat primeerde. Ik zal hen zeker aanbevelen aan anderen die een gelijkaardig probleem mochten hebben met een harde schijf.

Mar 25, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Data kwijt, Stellar vind het wel terug. Bedankt voor de rondleiding.

Feb 9, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Mijn foto’s van onze vakantie naar India, Taj Mahal, etc stonden op een SD kaart die, gedurende de vakantie, een fout melding gaf en niet meer aan de praat te krijgen was. Stellar is er in geslaagd om nagenoeg alle foto’s terug te vinden en heeft deze op een nieuwe SD kaart gezet. Uitstekende en professionele service!

Feb 1, 2017

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Keurige en snelle service. Het kost een paar centen om je verloren gegane data terug te halen, maar Stellar deed wat het beloofde en hield me nauwgezet op de hoogte van de vorderingen. Het was overigens de tweede keer dat dit me gebeurde en ook de eerste keer was ik erg tevreden over Stellar

Dec 17, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Stellar Data Recovery verdient absoluut een gouden pluim! Binnen de aangegeven termijn beschikte ik wederom over mijn dierbare (foto)bestanden. Stellar biedt prettige communicatie, uitmuntende service en goede na-service! Kortom: alle ingrediënten voor vertrouwen en kwaliteit. Ik kan de service aan een ieder aanbevelen.

Dec 8, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

2 harde schijven van mijn collega waren gecrashed met 3TB aan belangrijke foto’s en video’s, we hebben de harde schijven eerst naar een ander bedrijf gestuurd waarna we na 2 maanden! te horen kregen dat het niet mogelijk was te recoveren, dat was verschrikkelijk nieuws. Ik heb daarna Stellar gevraagd voor een second opinion, Binnen een paar dagen te horen gekregen dat bijna alles te recoveren was! Stellar Data Recovery Utrecht heeft ons perfect geholpen en ook nog super snel. Dus als je een recovery nodig hebt, meteen Stellar bellen!!!

Sep 9, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Stellar Data Recovery.. Deze mensen hebben mijn werk gered!! Als professioneel fotograaf heb ik natuurlijk overal back-ups liggen. Maar wat nou als de back-up van de Back-up kapot gaat? 2TB aan foto’s, video’s en documenten weg. Macbook, Windows en zelfs Linux konden mijn HDD niet meer lezen. Totaal in paniek ben ik naar Stellar gaan bellen. Jeannette, Account-manager bij Stellar die stelde mij gerust en heeft mij door het hele proces geleidt. Geen vraag was te veel, geen uitleg te min, ik ben geholpen met een extreem hoog kwaliteitsgehalte. Na 5 werkdagen ben ik persoonlijk gebeld met de melding: “Het is gelukt.” Jeannette en natuurlijk de recovery-helden, Bedankt!!! Santos van den Berg Eigenaar Wildest! Fotografie
Stellar Data Recovery 5 star Google review

Ik had een flinke crisis hier omdat niet alleen mijn werkschijf was gecrasht maar ook de backup! In de morgen naar Utrecht gereden om de schijf zo snel mogelijk in het proces te krijgen. Ik heb de spoed emergency optie gekozen omdat ik mijn werk af moest krijgen. De volgende dag kreeg ik al de melding dat de recovery 100% gelukt was! De beste investering ooit in crisistijden :)

July 26, 2016

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Prima service. Mijn externe USB harde schijf met duizenden PDF documenten was ‘gecrashed’. Stellar Data Recovery heeft deze te weten herstellen. Helaas was het niet mogelijk om de bestandsnamen en foldernamen terug te krijgen, en was alleen een RAW recovery mogelijk. Maar in ieder geval tevreden over het resultaat! Zelf heb ik een tool geschreven die op basis van de PDF metadata, de ‘laatst gewijzigde datum’ en ‘titel’ van het PDF document uit de metadata leest om de bestanden weer te herorganizeren. Dat scheelde een hoop handmatig werk.

Jun 13-2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Ik zal de details besparen hoe ik de gegevens ben kwijt geraakt, zal toch bij iedereen anders zijn. In eerste instantie geprobeerd via de hardeschijfdokter.nl, die, ondanks uitgebreide pogingen, geen gegevens kon terugvinden. Schijf doorgestuurd naar Stellar, waarvoor op voorhand duidelijk prijs werd gecommuniceerd. Inderdaad voor particulieren aan de forse kant, maar 10 jaar familiefoto’s is w.m.b. geen prijskaartje aan te hangen. Duidelijke communicatie over de voortgang, vriendelijk te woord gestaan als telefonisch contact nodig was en uiteindelijk een keurig rapport ontvangen over het eindresultaat. Ben momenteel bezig een back-up te maken naar Google Drive (heb voor $1,99 (=€ 2,49 incl. BTW) per maand 100GB extra opslag genomen, per saldo véél voordeliger dan een recovery, maar achteraf is altijd makkelijk praten), maar verwacht bijna alles terug te hebben. Nieuwe schijf ontvangen in een externe behuizing met (zet me tóch aan het denken) een aan/uit schakelaar. Gegevensverlies of schijfdefecten kúnnen ontstaan door ‘stekker er uit trekken’. Zou Stellar zéker aanraden bij familie/vrienden, maar ik begin met mensen attent te maken op het maken van een back-up! En ja, berouw komt na de zonde …

13 Jan 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Zeer goede service. Duidelijke communicatie. Bij elke wijziging wordt een update gecommuniceerd. Recovery zelf ook zeer goed verlopen. Veel data terug beschikbaar.

7 Dec 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Perfecte snelle service. Goede klantenservice en direct iemand aan de telefoon. Aanrader voor iedereen! Thanx Jeannette

2 Dec 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Dat gebeurt alleen bij de buren. Denk je. En, oh ja, ik moet echt nodig die backup maken. Denk je. En dan gebeurt het je toch. De dag voor de datum die je gepland had voor de backup. Crash. Alles weg. Rationeel een groot probleem. Emotioneel een gevoel van redelijke paniek. Wat nu?
Pas twee dagen later word ik gewezen op Stellar. Wat een ontzettend fijn bedrijf. Of liever gezegd, wat een ontzettend fijne mensen. Ze stellen je op je gemak. Leggen zaken helder uit. Hebben niet alleen operationeel de boel op orde, maar voegen daar een menselijke touch aan toe. En dat is precies wat je in zo’n geval nodig hebt.
Binnen 12 (!) uur had ik al mijn data weer terug. Kost net wat meer, vanwege de emergency toeslag, maar had het er graag voor over. Voor mijn gemoedsrust. Want die is onbetaalbaar. Dus ik hoop dat je dit sneller leest dan 2 dagen na je crash. Want maak je geen zorgen, Stellar is in de buurt.

28 Aug 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Vriendelijk, snel, accuraat. De medewerkers van Stellar doen wat ze zeggen, en ze zeggen wat ze gaan doen. Voor particulieren is de prijs aan de hoge kant, maar wel reëel voor de dienstverlening die ze bieden.
Ik beveel ze graag aan aan anderen die een serieus probleem hebben met een harde schijf met waardevolle gegevens.

15 Jul 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Door samenloop van omstandigheden was de recente backup niet beschikbaar, alleen de backup van 3 maanden geleden en juist dan begeeft de schijf zelf het!
Wat voor mij 24 spannende uren waren, zijn voor Stellar Data Recovery productieve en succesvolle uren geweest: alles terug! In de tussenliggende tijd werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces en dat heeft op mij een hele prettige indruk gemaakt.

18 May 2015

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Dames en Heren van Stellar,
Op advies van mijn reparateur nam ik contact op met Stellar omdat ik door een ‘domme’ fout niet meer bij mijn fotobestanden op de externe harde schijf kon komen. Na telefonisch overleg werd de schijf bij mij gehaald, gerecoverd en correct op een nieuwe schijf weer bij mij thuis afgeleverd. Het hele proces van voortgang kon ik thuis volgen via mailinformatie.
Dames en Heren van Stellar, hartelijk dank voor het recoveren en de prettige wijze van communiceren. Ik kan Stellar van harte aanbevelen!

2 Apr 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Onze externe harddisk (Lacie) bevat de backup van ons persoonlijk archief. Ik had de originelen op de laptop tijdelijk even gewist om een clean install te doen van Windows. Mijn plan was om daarna de files van de externe disk direct weer terug te kopiëren, zodat ik weer 2 identieke kopieën had… maar dat ging even niet door… de externe disk wilde niet meer opstarten! Paniek in de tent, want hierop stonden al onze prive fotos (trouwen, geboorte zoon, etc. etc.). Via een tip van de systeembeheerder op de zaak kwam ik bij Stellar. Het Stellar team heeft ons heel snel en zeer professioneel geholpen! Binnen 2 dagen na het invullen van het online intake formulier en het opsturen van de kapotte disk ontvingen we al een diagnose en goed nieuws dat alle data van de kapotte harddisk teruggehaald kon worden. Na nog eens 2 dagen bracht de koerier ons een nieuwe disk met daarop alle teruggehaalde! Binnen een week dus alles weer terug, veel dank Stellar Team, jullie zijn goud waard!

1 Apr 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Wat heerlijk als je je klant blij ziet stralen als hij vaststelt dat al zijn verloren gewaande data herstelt is door Stellar Data Recovery.
Natuurlijk kost het wat, zeker als privé persoon. Maar als je alleen maar een paar piepjes hoort, Windows helemaal geen schijf meer laat zien en je bent cruciale onderzoeksdata kwijt dan ben je blij dat Stellar op de een of andere wijze de elementaire gegevensdragers in een stofvrije ruimte kan overzetten naar een donerschijf en vervolgens de data kan reanimeren.
Klant blij. Ik als ICTheo.me blij. Stellar Data Recovery blij. :-)))

12 Mar 2015

Stellar Data Recovery 4 star Google review

mijn slechts 1 jaar oude externe schijf crashte ineens. 10 jaar foto’s kwijt!! Gelukkig kon Data Recovery 95 % van mijn gegevens terug halen. Heel erg blij mee! Ophalen , terugbezorgen en nazorg, allemaal goed geregeld!

13 Feb 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Nadat mijn harde schijf kapot is gegaan en alle bestanden, zoals mijn hele Microsoft Outlook geschiedenis, verloren leken te zijn, heb ik voor de zekerheid toch Stellar maar ingeschakeld. Een ‘gewone’ computer reparateur kon mijn bestanden namelijk niet terugvinden.
Stellar heeft dat echter wel kunnen doen. Ondanks dat er 4 tot 6 weken voor stond, was het al binnen een week helemaal teruggevonden en staat alles weer als vanouds op mijn laptop. Ik ben dan ook dik tevreden !

6 Feb 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

I am happy to chose Stellar Data Recovery. The crucial data has been recovered by Stellar Data Recovery Utrecht. I appriciate the good work they have done. However, the time spended on the data recovey takes a lillte longer than I have expected. In general, I had a good experience with Stellar Data Recovery Utrecht.

4 Feb 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Na een onzekere val van mij harde schijf ontzettend goed geholpen door Stellar Data Recovery. Uitstekende service en hulp ontvangen gedurende het recovery proces en constant nieuwe informatie over het proces ontvangen.

4 Feb 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Ik sloot mijn disk verkeerd terug aan bij een controle. Dat was erg knullig. Aansturing naar de knoppen, maar de data niet. Stellar bracht de data terug voor een prijs ruim lager dan de eerste indicatie. Maar het was nog steeds heel veel geld voor een particulier. De service was echter onberispelijk.

2 Feb 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Defecte laptop hdd binnen no-time geanalyzeerd en na opdracht nagenoeg alle data hersteld op extra hdd aangeleverd gekregen. Prima service die via website van begin tot eind prima te volgen is. Makkelijk om eindgebruiker optimaal te kunnen informeren over voortgang. Volgende keer weer doen.

5 Jan 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Stellar Data Recovery heeft mijn foto’s en video’s terug weten te halen nadat mijn in het water gevallen telefoon (HTC One) niet meer te redden was. Bij verschillende reparatieshops kreeg ik te horen dat ze niets voor me konden doen, de beelden waren verloren. Omdat de laatste beelden van mijn inmiddels overleden vader op mijn telefoon stonden, kon ik dit niet accepteren. Ik heb me helemaal suf gegoogled in de hoop iets te vinden over hoe ik mijn bestanden terug kon halen. Toevallig vond ik een artikel over Stellar Data Recovery. Ik heb direct gebeld en nadat ik had uitgelegd wat er was gebeurd, werd mij verteld dat zij de bestanden waarschijnlijk wel terug konden halen. Diezelfde middag heb ik de telefoon per koerier op laten halen voor een diagnose. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en heb uiteindelijk een harde schijf ontvangen met mijn foto- en videobestanden… Geweldig!!!

30 Dec 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

De harddisk van mijn PRIVE NAS was gecrasht, gelukkig had ik een back-up via een partij die heel voordelig remote back-up aanbieden. Goedkoop blijkt duurkoop! Ik werd direct afgestraft door mijn back-up bij hen onder te brengen i.p.v. bij de partij en manier waar we het zakelijk wel doen. (noem het valse besparing prive kosten) Bij het restoren bleek slechts 2% daadwerkelijk aanwezig te zijn in de back-up. Dat terwijl hun eigen software keurig aangaf dat alles voltooid was. Daar gingen alle foto’s en filmpjes van onze kinderen en dierbaren! Dat wat wij altijd preventief weten te voorkomen bij onze relaties, gebeurde me nu zelf door simpelweg door mijn kostenbesparende denkwijze.
Na enkele keren proberen de betreffende harddisk te benaderen via andere manieren, besloten de harddisk aan te melden voor data recovery bij Stellar. De meneer die ik sprak luisterde goed naar mijn verhaal, wat er met de HD aan de hand was en wat we al geprobeerd hadden. Naar aanleiding van dit gesprek de volgende dag de job aangemeld, niet geschoten is altijd mis. De dag daarop werd de harddisk opgehaald en uiteindelijk had ik 2 dagen na de eerste aanmelding keurig een verslag dat de data hersteld kon worden en waar de data zich begaf. Uiteraard heb ik opdracht gegeven de data te laten herstellen, ondanks het een aardig bedrag is. Steeds ontvang ik netjes een e-mail met de laatste status. Eenmaal de status hersteld, ontving ik de volgende dag een pakket met 2 harddisken. 1x de oude en 1x een nieuwe in een externe behuizing met de herstelde data.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Stellar perfecte en duidelijke service verleent! Zoals ik al aangeef, het is een aardig bedrag en het blijft voor jezelf altijd de overweging of het je waard is. In mijn geval ABSOLUUT. Ik zie het niet als een verlies maar als een gewin. Daar komt bij dat de service van Stellar het ook meer dan waard is.
Van mij 5 sterren, hoewel ik het zelf 10 sterren zou geven als het mogelijk was.

11 Dec 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Geweldige en snelle service! Bijkomend voordeel was natuurlijk dat nagenoeg alle foto’s (99,96%) van mijn kapotte harddisk over te zetten waren.

5 Dec 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Datarecovery laten uitvoeren. De communicatie verliep uitstekend. Het betrof een ssd hardeschijf. Ik werd gebeld door Stellar Data dat het wat langer ging duren omdt ze speciaal software gingen ontwikkelen om de schijf te kunnen herstellen en met goed resltaat. Alle data weer terug.. Dit was ook zo belangrijk omdat er foto’s op stonden ivm de vlucht MH17. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden

2 Dec 2014

Stellar Data Recovery 3 star Google review

Door de pech te hebben dat een nieuwe back-up NAS vroegtijdig vastliep en we nog niet klaar waren met alles veilig te stellen, was een grootdeel van ons archief niet bereikbaar. Stellar heeft het een en ander weten te terug te halen. Helaas maar 40% van de waarschijnlijke 80% die haalbaar zou zijn. De kosten werden wel iets gecompenseerd maar toen waren de kosten en baten ineens erg uitbalans. Maar veel keus was er niet meer.

28 Nov 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Smartphone gecrasht, dan zijn zij wel de oplossing zeg! Fijn dat ze begrijpen dat het niet leuk is en er zorgvuldig mee omgaan met nauw klantcontact. Als er iets vervelends is gebeurd, dan helpt zo’n fijn bedrijf dat er met goede moed mee omgaat zeker, ik denk ook dat ze qua specialisme uniek zijn in Nederland.

16 Nov 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Ik heb Stellar altijd ervaren als een bedrijf waar mensen heel belangrijk zijn. Intern en extern! De klant heeft een speciale plaats bij Stellar. Klantproblemen zijn hier echt uitdagingen en ze gaan bij Stellar dan ook de extra-mile. Fijn om ze te mogen kennen en ervaren.

16 Oct 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Drie weken trekken door Botswana zou garant staan voor veel mooie foto’s. In de afgelopen 10 jaar nog nooit problemen gehad met CF-kaarten waardoor het fenomeen backup wat naar de achtergrond geschoven was. Bij thuiskomst bleek een 8-giga kaart onleesbaar was geworden voor zowel de camera als de PC. Na van de eerste schrik bekomen te zijn ben ik op internet gaan zoeken naar een oplossing. Bij deze zoektocht stuitte ik op de firma Stellar, zowel hun site als het gevoerde telefoon gesprek gaf mij dermate veel vertrouwen dat ik mijn CF-kaart aan hun heb toevertrouwd met als resultaat dat ik een week later alle opnames weer terug had. Het kost wel iets maar voor dat bedrag kan ik echt niet terug gaan naar Botswana hoe ik het ook zou willen.

9 Oct 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Denk je alles geregeld te hebben gaat je LaCie schijf stuk met daarop al je data, foto’s en muziek en dan????? In de PC winkel waar de LaCie gekocht werd kun je binnen de garantie een nieuwe schijf krijgen, maar je data ben je kwijt????? Gelukkig wist ik van het bestaan van Stellar Data Recovery zij konden al mijn data, foto’s en muziek recoveren en deze werd keurig op een schijf binnen een paar dagen bij mij afgeleverd. Top wat een service!!!!!!!!

26 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Helaas door slecht handelen van een systeembeheerder was er een RAID10 array van 10 schijven kapot gegaan (7 van de 10). In overleg met Stellar hebben we het gefaseerd en gestructureerd aangepakt om zo de haalbaarheid van de recovery te kunnen garanderen. Na weken van spanning maar wel dagelijks overleg is het Stellar gelukt de volledige data met arrays te recoveren. Naast de losse files hebben we de raid array weer tot leven gekregen om de verschillende virtuals machines weer te kunnen gebruiken. Uiteraard hopen we in de toekomst geen gebruik meer te hoeven maken van de diensten van Stellar, maar mocht het nodig zijn is er voor ons maar 1 recovery bedrijf, Stellar Data in Utrecht!

25 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Hard disk opgestuurd. Binnen 2 weken heb ik de data teruggekregen van Stellar!!!!. Geweldig!!!!

25 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

– Betrouwbaar. – Professioneel. – Snell feedback. Kortom echt een aanrader!

19 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Onlangs was mijn USB Stick stuk waar veel gegevens op stonden van mijn scriptie. Met nog tien dagen voor de deadline van inleveren zorgde Stellar Data Recovery ervoor dat ik binnen drie dagen alle gegevens weer terug had en verder kon met mijn scriptie. Super!

18 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Anderhalf jaar werk aan documenten leek verdwenen na het crashen van mijn SSD. Via Internet terecht gekomen bij Stellar Data Recovery, dat de meest betrouwbare indruk op ons maakte. Achteraf heel blij met deze keuze! Stellar maakt de reputatie volledig waar en zorgde ervoor dat ik binnen twee weken al mijn bestanden terugkreeg. Superservice: snel en transparant! Als klap op de vuurpijl werden de kosten grotendeels vergoed. Kortom, vijf dikverdiende sterren!

11 Sep 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Geweldig! Ik was 2000 foto’s kwijt van o.a. de vakantie en de verjaardag van mijn dochter. Diverse experts konden niets voor mij doen. De SD kaart naar Stellar gestuurd en binnen 2 dagen kwam het verlossende antwoord dat ze de foto’s hebben kunnen redden.

31 Jul 2014

Wij zijn er om u te helpen...