Home Hide

Slider test

I am happy to chose Stellar Data Recovery. The crucial data has been recovered by Stellar Data Recovery Utrecht.I appriciate the good work they have done.However, the time spended on the data recovey takes a lillte longer than I have expected.In general, I had a good experience with Stellar Data Recovery Utrecht.
Wei Ya
Wei Ya
11:52 04 Feb 15
Defecte disk en deze kon hersteld worden. Er zijn dan een aantal opties: als je haast hebt kost het veel geld maar als je de tijd hebt, dan vallen de kosten best mee. De voordelen zijn sowieso een correcte manier van communiceren en je krijgt bijna direct iemand aan de telefoon die je goed kan voorzien van een antwoord. Je krijgt je data netjes op een nieuwe disk met een case (wel zo veilig) terug, althans in mijn geval, en voor zover ik het kan beoordelen is alle data weer terug. De reden voor de 4 sterren is wat mij betreft de enorme prijsverschillen tussen een snel herstel en een lang termijn herstel. Je voelt je dan min of meer tegen de rug gezet waarin ik dus maar heb gekozen voor een lang termijn herstel. Het eind resultaat is dus 100% in mijn geval dus verder uitermate tevreden.
Wim Nagtegaal
Wim Nagtegaal
13:48 10 Jul 17
Dacht ik al mijn data kwijt te zijn van 10 jaar, gelukkig alles terug! Top gedaan Stellar!
albertine dijkema
albertine dijkema
13:09 28 Aug 17
Als eerste naar een computerstore gegaan om alle foto's en video's van een vastgelopen harde schijf proberen te laten redden maar helaas. Volgens hun konden wij dat wel vergeten. Via google bij Stellar terecht gekomen en deze vakmensen hebben echt alles terug weten te halen. Een dikke 10!
Sander de Looze
Sander de Looze
08:07 04 Jul 17
Zeer goede communicatie en snelle en goede service. Zeer aan te raden!
Raymond von Harras
Raymond von Harras
10:52 29 Aug 17
Prima geholpen door Stellar. Een ander Recovery bedrijf kreeg het niet voor elkaar, maar Stellar heeft het 100% goed opgelost. Je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Op dinsdag heb ik de kapotte usb gebracht, op vrijdagmiddag kreeg ik een bestand via Wetransfer met ruim 11000 (!) files. De keuze uit verschillende servicelevels (6 weken, 5 dagen of 24 uur, met bijbehorend prijskaartje) is ook prettig: als je geen haast hebt wordt het een stuk goedkoper.
Ruud Drabbe
Ruud Drabbe
11:48 26 Apr 17
Mijn harde schijf met alle video opname's en foto's ( +\- 25 jaar) van ons en de kinderen. En complete administratie was niet meer zichtbaar op de pc. Nu binnen 6 weken een nieuwe harde schijf met alle als verloren beschouwde gegevens terug door Stellar Data Recovery Utrecht.Super service en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de vorderingen. Het kost wel wat, maar dat valt in het niets, als je de gegevens weer terug heb.Prima bedrijf en kan het iedereen aanbevelen
André Kardolus
André Kardolus
13:10 30 Aug 17
Met hoge nood een Compact Flash kaartje gebracht met (begrijpelijk) zeer belangrijke data. Kaartje was gecrasht, de gratis (tot 1Gb) verkrijgbare eigen software kon ook de verloren data niet terug vinden. Na 2 dagen kreeg ik bericht dat de data terug te halen was! Goede begeleiding, bereikbare service en voor bedrijven een acceptabele prijs voor de geboden uitstekende service. Mocht ik ooit weer data verliezen, Stellar is de eerste die mag proberen het weer terug te halen!
Yannic van de Vooren
Yannic van de Vooren
12:02 05 Sep 17
Stellar belooft heel veel maar kan het niet waarmaken. medewerkers aardig en vriendelijk maar ben er uiteindelijk helemaal niets mee opgeschoten behalve dat ik er armer van geworden ben
bert huisman
bert huisman
09:16 08 Sep 17
Na een once in a lifetime vakantie, kwamen we er thuis achter dat de SD kaart van onze camera niet meer leesbaar was. Ik dacht slim te zijn om deze in mijn portemonnee te bewaren, niet dus.Softwarematig waren de bestanden op de SD kaart niet meer terug te halen/te lezen. In alle paniek heel google afgestruind en zo kwam ik bij Stellar terecht. Ik moest en zou deze foto's terug krijgen, als mooie herinnering aan deze vakantie.Service bij Stellar is TOP, binnen 1 dag kwamen ze mijn SD kaart ophalen. Na twee dagen kreeg ik bericht dat mijn bestanden softwarematig niet terug te halen waren (dit wist ik al).Er moest een fysieke reparatie plaatsvinden. Ze solderen de chip van de SD kaart los en proberen zo de bestanden te lezen. Dit ging 6 weken duren.Na precies 4 weken, terwijl ik dit bericht type, ben ik mijn foto's aan het overzetten op mijn PC, het is gelukt! Het kost wel wat, maar deze foto's zijn voor mijn onbetaalbaar.Stellar is duidelijk, snel en heel efficiënt. Bedankt.Groetjes Zoe
Zoë van der Meer
Zoë van der Meer
15:36 22 Sep 17
Geweldige service en wat ben ik goed en vriendelijk geholpen! Wauw, ik ben Stellar zo ontzettend dankbaar, ik heb mijn 200.000 foto's terug en de rest van mijn leven wat op de externe harde schijf stond!! AANRADER!
Suzanne van Laar
Suzanne van Laar
12:57 27 Oct 17
Heldere en eerlijke communicatie, 'state of the art' vakmanschap, afronding tot in de puntjes. Woord houden. Dat is Stellar. Ze hebben 100% data op mijn zwaar gecrashte 64GB geheugenkaart teruggehaald. In originele staat. Dat was het wachten zéker waard. Chapeau!!!
john voogt
john voogt
14:10 25 Nov 17
Data Recovery Stellar heeft gelukkig al mijn foto's terug kunnen halen van mijn externe harde schijf.Zeer goede service. Duidelijke communicatie en fijn contact over de afwikkeling. Ik ben zeer tevreden!
Ilona Van Steijn
Ilona Van Steijn
12:28 30 Nov 17
Top service!
Vdg Consultancy
Vdg Consultancy
08:28 01 Dec 17
Hoewel de harddisk helaas te zwaar beschadigd bleek te zijn om de data te kunnen herstellen, was de service van Stellar Datarecovery in het hele proces buitengewoon. Dezelfde dag van melding stond DHL al voor de deur om het pakketje gratis op te halen en naar Utrecht te brengen. Van het hele proces wordt vervolgens per e-mail bericht gedaan.Bij het afhalen van de harddisk in Utrecht is door de medewerkster ter plekke een prima uitleg gegeven over de bevindingen van Stellar. Het hele proces is overigens goed geborgd door privacy.
Bram van Binnendijk
Bram van Binnendijk
18:51 13 Dec 17
Ondanks dat mijn gegevens maar gedeeltelijk waren terug te vinden ben ik zeer goed geholpen door Stellar Data Recovery. Met name de goede communicatie en toegankelijkheid van dit bedrijf waardeer ik zeer. Top!
Andre Jaspers
Andre Jaspers
15:42 18 Dec 17
Schijf gebracht, uitleg, alle aandacht. Weken later nog maar eens gevraagd naar de status, men was ons compleet vergeten. Geen enkele actie. Twee weken daarna bleek men werkelijk niets te kunnen terughalen (hoewel de schijf in een kluis had gelegen) Heb er nog steeds geen goed gevoel bij....
Kees van der Meer
Kees van der Meer
23:15 18 Jan 18
Bij een klant van mij die nog geen service contract had. Was een belangrijke server gecrashed, waar de gehele administratie op stond. Software matig getracht de data te recoveren, maar schijf reageerde nergens meer op. Het hele bedrijf lag financieel plat, dus dit moest zsm hersteld worden. Gebruik gemaakt van de spoed service en dezelfde dag zijn ze ermee aan de slag gegaan. Binnen 2 dagen van spanning kwam het verlossend mailtje dat alle data gered was. Diezelfde dag heb ik bij het bedrijf een nieuwe server kunnen aansluiten en de recoverde data terug kunnen plaatsen. Want vergeet niet je hebt maar 1 kans als je kiest voor een partij.. Kies niet voor een computer bureau om de hoek waar op de website staan dat ze ook recovery doen, want je bent je gegevens voor goed kwijt als er eenmaal mee gerommeld is. Kies voor professionals en kwaliteit bij Stellar Data Recovery.
Herbie Computer Service
Herbie Computer Service
13:52 23 Jan 18
Ik werd meteen goed geholpen, ze snapte mijn situatie en zorgde ervoor dat ik al mijn bestanden op een aantal na terug kon krijgen. Ik ben er echt heel erg blij mee. Opsturen en bezorgen ging zo soepel. Het wordt namelijk opgehaald ;) Ondanks het wel een hoop kost zijn wij wel erg goed geholpen. Stellar en Jeannette, duizendmaal dank !!
Rudy Dudi
Rudy Dudi
17:50 01 Feb 18
My USB stick suddenly failed while I was working on a project for my work. After hearing from my ICT department that they couldn't recover my files, I decided to seek a second opinion. A Google search led me to Stellar Data. The personnel were friendly and helpful, and more importantly, they were able to recover all my lost files within a week. The hours of work Stellar saved me more than compensates for the cost of the data recovery. I would highly recommend them!
Megan Milota
Megan Milota
12:05 28 Feb 18
Fan-tas-tisch!!! ik was 2tb aan bestanden kwijt... in paniek rondegebeld en daar was stellar! Jeannette en alle anderen waren erg vriendelijk en ik heb al mijn bestanden op een nieuwe schijf terug gekregen.. Bedankt! Dikke pluim voor jullie!
heidi van Manen
heidi van Manen
12:12 03 Mar 18
Perfect te woord gestaan bij het eerste telefonische contact. Duidelijke uitleg. Afspraken volledig nagekomen. Oplossingsgericht. We vonden de prijs wel hoog, maar onze bestanden zijn voor geen geld te vervangen. Nu dus wel. Goede leer om dubbele back-up te maken.
antoinet dijksterhuis
antoinet dijksterhuis
18:08 26 Apr 18
After installing the software I had some problems and contacted the help desk. The response was immediate and the Stellar staff did its utmost to help me resolve the problem! I even got a phone call from them!
Uri Shavit
Uri Shavit
18:13 04 May 18
Perfecte service! Binnen 4 weken al mijn belangrijke documenten en foto's terug.
Daan Douma
Daan Douma
09:05 30 Apr 18
Na een periode in de rats te hebben gezeten over de verloren data op de gecrashte harde schijf heeft Stellar Data Recovery gelukkig alle data weten te herstellen! Prettige klantbenadering, doorzettingsvermogen, oplossingsgericht. Alle mooie herinneringen weer op foto en video terug!
Martijn de Groot
Martijn de Groot
13:57 30 Jun 18
Het komt nooit gelegen als een harde schijf stopt te functioneren (defecte controller chip) en toen ik onlangs hier mee te maken kreeg, bleek ook nog door omstandigheden dat de laatste backup enige maanden oud was. StellarDataRecovery gaat uiterst efficient en klant vriendelijk te werk. Uiteindelijk ben ik bijzonder tevreden en onder de indruk van het werk dat StellerDataRecovery heeft verricht.
Ruben DeValois
Ruben DeValois
12:09 10 Jul 18
Goede service en duidelijke uitleg over hoe alles gaat.Eindresultaat was de kosten meer dan waard.
Een rib uit mijn lijf maar zeer zeker de moeite waard. Alle foto’s van een overleden dierbare heb ik terug! Thanks..
John Leungen
John Leungen
12:00 19 Jul 18
Snelle reactie en goede afhandeling. Voor een goede data recovery oplossing zou ik deze partij zeker aanraden.
Dinant de Bok
Dinant de Bok
09:39 19 Jul 18
Mijn harde-schijf was gesnelformatteerd. Dankzij Stellar hebben zei alle data terug kunnen halen. Het is wel best prijzig, maar als je bestanden je geld waard zijn, raad ik Stellar zeker aan. Mijn bestanden waren hier veilig! Snelle en transparante communicatie! Stellar bedankt!
Eric Wils
Eric Wils
07:20 04 Aug 18
Een tijdje geleden Stellar Phoenix Access Database Repair aangeschaft voor 99 Euro, maar dat is echt weggegooid geld. Mijn Access bestand met veel formulieren en VBA code was corrupt geraakt en niet meer te herstellen vanuit MS Access zelf. De reparatie van Stellar bestaat eruit dat alles (formulieren en VBA-code) uit het project wordt verwijderd. Het enige dat overblijft zijn een paar tabellen. Geld terugvragen wordt door Stellar geweigerd.
Hans Aalders
Hans Aalders
21:18 23 Aug 18
Goede communicatie. Overall een prima keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Iets meer op de leek afgestemd taalgebruik had voor mij een meerwaarde gehad. Compliment voor Jeanette over het contact via de mail.
cees v
cees v
11:41 26 Aug 18
Ik heb de service van Stellar Data Recovery Utrecht niet nodig gehad. De Stellar Phoenix Mac Data Recovery software (gratis te downloaden) heeft op wonderbaarlijke manier een volledig dode en niet meer te benaderen 3TB Time Machine backup schijf weer aan de praat gekregen. Die was beschadigd geraakt bij een crash van mijn iMac. En dus viel er niets meer terug te halen.... Eerst een "deep scan" op alle sectoren (26 uur), daarna een analyse (8 uur), daarna een reconstructie (+48 uur)... Maar: bij die laatste stap verscheen mijn backup schijf ineens weer als benaderbare schijf op de desktop.Ik heb het risico genomen de recovery af te breken en direct de backup schijf te gebruiken bij een recovery opstart vanaf mijn iMac. En daar was hij ineens wel weer te benaderen! Ik heb een backup van ca 3 weken voor de crash terug kunnen zetten, latere backups bleken beschadigd.Maar: ik heb weer een iMac die draait als een zonnetje en al mijn werk, foto's, documenten etc. weer terug. Dat is na zes weken stress een zware last van mijn schouders. Of het bij ieder zo werkt weet ik niet, maar ik ben er erg blij mee. In ieder geval op Mac OS gerichte recovery software!grote dank
Koos Jorritsma
Koos Jorritsma
11:04 08 Oct 18
Ik ben super blij met deze bedrijf. Hoefde alleen te betalen als het lukt de hardeschijf te herstellen. Vanaf eerste contact moment voelde het goed. Zeer professioneel en efficiënt. Mijn advies: probeer het niet zelf, maar laat Stellar het doen! Die weten alles van Windows en Apple hardeschijf problemen. Liever iets duurder betalen maar zeker weten dat jij je informatie terug krijgt! Gewoon doen😁
Liesl Rehbock
Liesl Rehbock
08:56 02 Nov 18
Goede service, duidelijke uitleg. Ik denk dat zij wel één van de goedkoopst zijn. Data terughalen is gewoon kostbaar.
Ton Pas
Ton Pas
08:27 17 Nov 18
Ik ben erg blij dat het gelukt is om al mijn foto's terug te halen en op een nieuwe disk te plaatsen...…. bijna 70 jaren herinneringen en duizenden family en natuurfoto's was ik kwijt... heel veel dank hier voor
Tonia Wingelaar
Tonia Wingelaar
07:40 28 Nov 18
Het is superfijn dat ze bij Stellar Data Recovery zo goed hun werk kunnen doen. De prijs is zonder meer pittig, maar daar krijg je wat voor. Toch? Nou...... De reparatie duurt helaas meer dan een maand wanneer je voor de goedkopere optie kiest. Het verzenden nog eens 3 dagen en helaas, helaas, vergeten ze dan ook nog de herstelde data mee te sturen. Ik hoor dat ik een uitzondering ben. En dat hoop ik dan maar. Nu bijna 6 weken verder en bijna 900 euro armer gaat Stellar niet zo snel mogelijk mijn data alsnog versturen maar een intern onderzoek doen...... PFFFFFFFF!!!!!!! Niet zo klantvriendelijk.......
Hans Van Wingen
Hans Van Wingen
07:58 18 Dec 18
Defecte hdd opgestuurd, keurig rapport ontvangen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Vervolgens een snelle afhandeling gekregen. Dik tevreden dus!!
Bert Tromp
Bert Tromp
15:08 03 Jan 19
Onzettend behulpzaam op momenten dat het nodig is. En misschien ook nog een goed resultaat. Dat was in mijn geval niet mogelijk. Het is het proberen waard. De service met ophaaldienst is perfect.. Kitty
Rijck van Uden
Rijck van Uden
15:35 25 Jan 19
Door een onschuldig foutje was ik van het ene op het andere moment 3 TB aan data kwijt. Ruim 10 jaar aan foto- en videomateriaal, 15 jaar aan zorgvuldig bij elkaar gesprokkelde stukjes software, fonts, muziek..Alles kwijt dus!Defecte schijf naar Stellar gebracht en na de uitwisseling van enkele e-mails en slechts een weekje wachten liep ik met een big smile hun kantoor weer uit met een splinternieuwe schijf inclusief 100% gerecoverde data erop.Alles terug dus!Het kost misschien een paar centen maar dat was en is het dubbel en dwars waard, met name vanwege de emotionele waarde wat betreft mijn foto's en video's.Bij deze wil ik de betrokken mensen bij Stellar hartelijk danken voor de uitstekende dienstverlening. Gewoon top!
Bob Straub
Bob Straub
11:06 31 Jan 19
Ik zou vijf sterren geven als het wat goedkoper was, maar geweldige service, snelle antwoorden op e-mails en het allerbelangrijkste: mijn bestanden terug. Hoewel het veel geld is, is het me elke cent waard geweest, want het had me heel veel tijd gekost om het gedane werk opnieuw te doen. Dikke dank je wel, Stellar!
Warners Aukje
Warners Aukje
12:38 31 Jan 19
Server crasht beide schijven niet meer leesbaar. Zul je net zien dat er ook iets fout met de backup is dus laatste backup van de database is uit 2015 :(. Schijven opgestuurd naar Stellar Data Recovery. Na 4 weken diep spitten kreeg ik een externe hd terug met nagenoeg alle data waar onder het belangrijkste: de database files. Alles draait weer hier zonder dat we weken alle data van afgelopen 3 jaar opnieuw hoefde in te kloppen. Top Stellar Data Recovery, goede communicatie en goede service!
D4v1d W3bb
D4v1d W3bb
14:31 12 Feb 19
Heel snel, makkelijk, helder en heel vriendelijke service!
Gold People
Gold People
16:04 04 Mar 19
Een groot databestand per ongeluk verwijderd. Ondanks dat op dezelfde schrijf ca 20GB aan nieuwe data gekopieerd werden voor aanvang van de recovery, kon Stellar Data Recovery een groot deel van de verwijderde data herstellen. Dank ook aan de adequate steun van de helpdesk !
Christophe
Christophe
19:10 23 Mar 19
Harddisk crash, verschrikkelijk. Stellar heeft na ontvangst van mijn schijf hele duidelijke opties doorgegeven m.b.v. heldere formulieren. Helaas voor mij konden slechts gegevens gered worden die ik reeds in back-up had. Van de gegevens die beschadigd waren kreeg ik deels een mappenstructuur te zien die in mijn geval iets meer inzage gaven in mijn verloren bestanden. En tsja wat ik niet in back-up heb gezet ben ik kwijt.In elk geval hoefde ik op basis van de afspraken niet de recovery-kosten te betalen, m'n disk heb ik laten vernietigen,.Service van Stellar is top, doen wat ze zeggen!
alwin goedhart
alwin goedhart
13:35 15 May 19
je wordt goed op de hoogte gehouden en snel duidelijk reactie bij vragen.
Anouk Hutten
Anouk Hutten
18:42 17 May 19
Accuraat en pro-actief in de informatie verstrekken. Zijn in het hele traject al hun afspraken nagekomen. Zeer betrouwbaar!. Alle recoverde data is weer overzichtelijk in oorspronkelijke mappen terug te vinden. Tevreden en aan te bevelen.
Gerk van der Poll
Gerk van der Poll
08:26 22 May 19
Afgelopen april 2019 hebben we per ongeluk een SD-kaart met dierbare familie foto's geformatteerd. Zonder enig besef hebben we ook nog door geschoten op de geformatteerde kaart. Toen we er achterkwamen dat alle foto's weg waren, werden we allemaal licht in onze hoofd. Wat een ramp, een regelrechte nachtmerrie! Hoe krijgen we de foto's terug? zelfs een deel ervan zou troost geven. Op internet begon mijn zoektocht naar een bedrijf die wellicht wat voor ons kon betekenen. Een hulplijn een redding koste wat het kost. Ik begon bij forums af te lezen, alle linken door te nemen en stuitte op Stellar in Utrecht. Mijn aandacht werd getrokken toen ik op hun website zag staan : uw data gegarandeerd terug. Zou het echt zo zijn dacht ik? Ik heb er alles voor over in ieder geval. Na een fijne telefonische kennismaking met de klantenservice kreeg ons dossier al gauw een nummer en ging men aan de slag ermee. Na een korte periode stond er een koerier voor onze deur met een pakketje en ja hoor alle foto's waren terecht en zaten netjes op een USB. Ik kon niet geloven dat Stellar alles terug heeft kunnen halen, zelfs foto's van jaren terug stonden in de map. Een WERELDBEDRIJF wat ons betreft en VAKMENSEN waar je een gouden handdruk voor wilt laten maken. Onmisbaar op de markt en we zijn Stellar ontzettend dankbaar voor hun inzet en werk. Een bedrijf die ik nooit meer zal vergeten. Stellar Bedankt
Essy on holiday
Essy on holiday
17:11 29 May 19
Fantastische service, ook nog korting gekregen!
jirka stradal
jirka stradal
10:53 25 Jun 19
Eind vorig jaar had mijn pc het begeven, na het aanschaffen van een nieuwe computer (Mac Pro) probeerde ik mijn harde schijven zowel intern en extern erop aan te sluiten, maar de computer registreerde ze niet, waarop ik dacht dat het een compatibilteits issue was. Hierop had ik een ICT'er ingeschakeld waarbij ik tot de ontdekking kwam dat mijn pc de schijven mee het graf in had genomen. Beide schijven waren volgens hem versleten en ik was op dat moment echt radeloos omdat ik al mijn muzikale producties had verloren. De ICT'er liet me weten dat er nog een kans was om alles terug te krijgen, waarop hij me een pamflet van Stellar Data Recovery gaf. Het zou een prijzige onderneming worden (€ 900,00) maar het was het voor mij meer dan waard. Na een telefoongesprek met Stellar Data Recovery had ik ze mijn externe harde schijf toegezonden waarop ze deze hadden bestudeerd. Ze lieten mij weten dat de schijf overbelast was geraakt en dat ze mijn data konden recoveren en zo gezegd zo gedaan. Vier weken na het toezenden van mijn schijf kreeg ik eindelijk het bericht dat mijn data succesvol was recovered en dat ik het na betaling toegezonden kon krijgen. Het bedrag heb ik uiteindelijk in 2 delen betaald (daar doen ze gelukkig niet moeilijk over) en heb eergisteren na volledige betaling een nieuwe externe harde schijf met al mijn recoverde data in ontvangst mogen nemen via DHL. Voor een ieder die zoiets meemaakt raad ik dit bedrijf ten zeerste aan, het was me elke cent waard, bedankt voor de professionele service en een grote "shout out to Stellar Data Recovery"!! One!
UHQCreations
UHQCreations
00:21 25 Jul 19
Waar de uitstekende software van Stellar mijn harddisk niet meer kon redden na een val op de grond deed het laboratorium van Stellar Data Recovery Utrecht dat wel zodat ik nagenoeg al mijn data weer herwonnen heb. Top prestatie van Stellar, een aanrader om je belangrijke software terug te laten winnen!
Jodude911
Jodude911
14:11 23 Aug 19
Bij 2 uit 2 keer is het hun gelukt om de voor ons belangrijke data te redden. Eerste keer een harde schijf (zelf vergeten om een backup te maken) en de tweede keer ging het om een gecrashte gsm. Vooral de jarenlange verzameling van foto's waren voor ons het belangrijkste. Het kost een paar centen, maar dat weegt niet op tegen het gemis.
André van Buuren
André van Buuren
19:47 06 Sep 19
Bij 2 uit 2 keer is het hun gelukt om de voor ons belangrijke data te redden. Eerste keer een harde schijf (zelf vergeten om een backup te maken) en de tweede keer ging het om een gecrashte gsm. Vooral de jarenlange verzameling van foto's waren voor ons het belangrijkste. Het kost een paar centen, maar dat weegt niet op tegen het gemis.
André van Buuren
André van Buuren
19:47 06 Sep 19
De afhandeling door Stellar was zeer persoonlijk en to the point. Onze externe schijf met 10 jaar foto’s was gecrashed. Als bij vergelijkbare bedrijven is recovery zeker niet voor niks, de kosten zijn aanzienlijk, echter binnen hun prijslijst was men zeer redelijk. Service was perfect en ook het resultaat goed en snel. Prima deal dus en heel blij met alle foto’s weer terug.
Ton Veltman
Ton Veltman
12:27 18 Sep 19
Mijn sd kaart van Canon camera was beschadigd. Na het eerste telefoongesprek kon ik meteen die zelfde dag de kaart opsturen. Heel veel foto's zijn gered en een aantal zijn onherstelbaar beschadigd gebleven. Service: snelle contact, telefonische gesprekken, het gemak van opsturen en ontvangen van herstelde bestanden is uitstekend. Bovenal waardeer ik de persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen die veel betekenen voor iemand die waardevolle herinneringen kwijt is. Ook al is niet alles gered ben ik meer dan tevreden met de menselijkheid en natuurlijk de expertise van Stellar. Ik heb veel foto's terug en daar ben ik blij mee. Ik heb ervaren dat Stellar voor mij bereid was om gezien de emotionele waarde van de foto's nog meer te doen en daar ben ik dankbaar voor. Dankjewel!
Maja Kesten
Maja Kesten
18:23 01 Oct 19
Onderdelen van mijn harde schijf waren kapot waardoor deze niet meer gelezen kon worden. Hij was ook al 10 jaar oud. Stellar Data Recovery heeft deze onderdelen vervangen en de harde schijf leeggehaald. Alle foto's en bestand zijn overgezet op n nieuwe harde schijf waardoor ik alles weer terug heb. Gelukkig! In het vervolg eerder een backup maken en de harde schijf vervangen zodat het nooit meer gebeurd aangezien het een erg prijzig klusje is. Maar om al je foto's terug te krijgen had ik het er wel voor over 😁
Isa Seuren
Isa Seuren
11:53 03 Oct 19
Wij zijn er om u te helpen...