Data recovery van ransomware, CTB Locker, Locky, CryptoLocker, CryptoWall

“Ransomware”

CTB locker virus (Curve-Tor-Bitcoin Locker, Locky, CryptoLocker, CryptoWall) of Critroni is een virus dat bestanden versleutelt. Hiermee worden gedupeerden afgeperst. Vandaar de naam “ransomware” of “losgeld-software”. Deze software richt zich op Windows besturingssystemen, en is midden juli 2014 verschenen.

Niet alle data op de harde schijf wordt versleuteld door het CTB locker virus

Dit virus encrypt niet altijd de gehele harde schijf. Automatische back-ups, oude versies van bestanden die nog steeds op de harde schijf staan, en andere systeembestanden worden niet altijd meegenomen in de versleuteling. Stellar heeft veel ervaring in het zoeken naar deze verborgen bestanden en heeft al veel mensen geholpen bij het terughalen van hun meest belangrijke documenten.

Contact met Stellar

Uw data geencrypt door het ctb locker virus? Neem contact met ons op als u getroffen bent door het ctb locker virus en meer wilt weten over wat Stellar Data Recovery voor u kan betekenen.

CTB locker virus. Haal uw bestanden terug nadat ze zijn encrypt door het CTN locker virus. Stellar Data Recovery helpt.

Het CTB locker virus.

Geen losgeld betalen

logo politieBeveiligingsexperts, politie en overheidsinstanties adviseren om geen losgeld te betalen. Vaak worden de bestanden toch niet vrijgegeven. Maar belangrijker is dat u door te betalen misdadige organisaties steunt.

Gevaarlijke emails

De virussen worden verspreid met nep-emails die er gevaarlijk echt uitzien. Door het klikken op een link in de email wordt het virus geactiveerd. Hieronder een voorbeeld van een nep-email.

Voorbeeld Virus Ransomware

Laboratorium Tour Video
Wij zijn er om u te helpen...