Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Met Stellar bent u nooit uw gegevens echt kwijt. Want Stellar Data Recovery kan u helpen met het herstellen van al uw verloren, gewiste, beschadigde en ontoegankelijke gegevens.

Stellar biedt u veilige en efficiënte data recovery aan, met een zeer korte doorlooptijd. We beschikken over een team van gegevensherstel-experts, bedrijfseigen gereedschappen en technologieën en een ISO gecertificeerde Class 100 Clean Room. Daardoor kunnen we op een veilige en gegarandeerde manier al uw verloren gegevens herstellen, ongeacht het opslagmedium.

Van welke soorten opslagmedia is het herstellen van verloren gegevens mogelijk bij Stellar?

Of het nu gaat om harde schijven, Solid State Drives (SSD), Blu-Ray disks, CD’s, DVD’s, USB sticks, USB drives of Flash media die verbonden zijn aan een gewone laptop of desktop, of om grote, ingewikkelde opslagunits, zoals SAN en NAS, met alle mogelijke RAID-configuraties … Stellar beschikt over bewezen expertise voor het terughalen van uw verloren gegevens, ongeacht het bestandssysteem en het besturingssysteem van het opslagmedium.

De experts voor gegevensherstel bij Stellar

beschikken over de vereiste vaardigheden en kennis voor het terughalen van gewiste of verloren gegevens, in eenvoudige en ingewikkelde situaties, zoals bijvoorbeeld

  • Per ongeluk wissen of herformatteren
  • Gewiste of beschadigde bestanden als gevolg van virussen of malware
  • Systeem dat niet wil opstarten of het beruchte ‘blauwe doodsscherm’ laat zien
  • Ontoegankelijke gegevens als gevolg van formatteren van harde schijf of partitie
  • Ontoegankelijke gegevens door kwijt raken van het wachtwoord
  • Verlies van gegevens door crashen of upgraden van het besturingssysteem
  • Verlies van gegevens door het uitvoeren van chkdisk
  • Falen van de harde schijf als gevolg van fysiek schade aan de schijf (harde schijf reageert niet, maakt knarsend of klikkend geluid, is verbrand) Meer lezen … falen van harde schijven

Probeer nooit zelf enige software voor het terughalen van verloren of gewiste gegevens te gebruiken, tenzij u er zeker van bent dat uw harde schijf in goede staat is en de software alléén schrijft. U loopt anders het risico de schijf nog verder te beschadigen en uw gegevens voorgoed te verliezen. De procedure voor het herstellen van verloren gegevens vereist een systematische aanpak en de vaardige handen van professionals die over de juiste expertise beschikken.

Hoe kan Stellar u helpen met uw gegevensherstel?

Door de vele jaren aan ervaring, de nieuwste technologieën op het gebied van gegevensherstel, de vele geavanceerde gereedschappen en software tools, de eigen R&D afdeling, de grote inventaris aan opslagmedia, de hooggekwalificeerde specialisten op het gebied van het terughalen van verloren gegevens en een ISO gecertificeerde Class 100 Clean Room, heeft Stellar al in vele situaties van gegevensverlies bedrijven en individuen kunnen helpen met het veilig en gegarandeerd herstellen van hun verloren gegevens.

De missie van Stellar is om de veiligheid en integriteit van uw verloren gegevens te herstellen. Daarvoor hebben we een eenvoudige procedure in drie stappen: gratis consult, diagnose na indiening van de opdracht en herstel & aflevering van de gegevens. Deze procedure garandeert keer op keer een veilig en betrouwbaar gegevensherstel. Via ons online administratiegereedschap ZEN kunt u dagelijks (24 uur per dag, 7 dagen per week) de voortgang van het terughalen van uw gewiste en verloren gegevens volgen.

Stellar Data Recovery is een vertrouwde naam op het gebied van veilig en effectief gegevensherstel. Ons klantenbestand bestaat uit vele Fortune 500 bedrijven, aardoliemaatschappijen, ziekenhuizen, banken, overheidsinstellingen en individuen uit heel Europa.

Call Me