Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Hebt u geen toegang meer tot belangrijke bestanden, documenten of e-mails op uw laptop? Relax! Stellar′s Laptop Data Recovery Service kan al uw kostbare bestanden herstellen.

Data Recovery op laptops wordt bij Stellar uitgevoerd door een team van software- en hardware-deskundigen, die gespecialiseerd zijn in gegevensherstel. Zij gebruiken hiervoor geavanceerde gereedschappen en technieken in een moderne ISO gecertificeerde Class 100 Clean Room.

Bij Stellar is men in staat laptop data recovery uit te voeren bij zelfs ogenschijnlijk onherstelbaar gegevensverlies, ongeacht het merk of model van de laptop, notebook of minilaptop en ongeacht besturingssysteem en bestandssysteem, bijvoorbeeld..

Besturingssystemen / Bestandssystemen

Windows : NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16, FAT32, VFAT

Macintosh : HFS, HFS+, HFSX and HFS Wrapper

LINUX : Ext4, Ext3, Ext2, ReiserFS

UNIX : UFS, JFS, EAFS, HTFS, and VxFS

Novell : NSS, NWFS

Wat veroorzaakt gegevensverlies op laptops?

Laptops zijn gevoeliger voor dataverlies door hun mobiliteit, waardoor ze altijd en overal gebruikt worden. Gegevensverlies kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een schok of een val van de laptop, vloeistof die er overheen valt, per ongeluk wissen, virusinfecties of zelfs moedwillige beschadiging.

Bij gegevensverlies kan uw laptop de volgende symptomen vertonen:

  • De laptop start niet op of doet veel langer over het opstarten.
  • De laptop loopt zeer langzaam en bepaalde data is ontoegankelijk.
  • De schijf/partitie/volume is ontoegankelijk.
  • Ontoegankelijkheid van gegevens als gevolg van verlies van wachtwoord.
  • Harde schijf in de laptop maakt klikkend of knarsend geluid.

Preventieve stappen om definitief gegevensverlies te voorkomen:

Als de harde schijf in de laptop niet reageert of een knarsend geluid maakt, probeer dan nooit om de laptop steeds weer opnieuw op te starten, omdat dat kan leiden tot fysieke schade aan de schijf, waardoor gegevens voorgoed verloren kunnen gaan.

Probeer nooit zelf om de harde schijf open te maken of dit door een onervaren persoon te laten doen. Harde schijven mogen alleen geopend worden in de gecontroleerde omgeving van een Class 100 Clean Room.

In het geval uw laptop het goed doet, maar u per ongeluk bestanden heeft gewist of uw data/schijf ontoegankelijk is geworden, installeer dan nooit software voor data recovery, tenzij u er zeker van bent dat deze software alleen leest, omdat anders data overschreven zou kunnen worden.

Let er altijd op dat u geen bestand of map kopieert naar de schijf waarop de te herstellen gegevens zich bevinden.

Stellar beschikt over de benodigde middelen om de gegevens op uw laptop voor 100% te herstellen:

Gegevensverlies hoeft dankzij Stellar niet voorgoed te zijn. Wat de omstandigheden van uw dataverlies ook zijn, herstel van uw kostbare gegevens is altijd mogelijk. Met een team van experts op het gebied van gegevensherstel, in eigen bedrijf ontwikkelde technieken voor laptop data recovery, de modernste voorzieningen inclusief een Class 100 Clean Room en jarenlange ervaring op het gebied van data recovery, heeft Stellar de bewezen capaciteit om in alle omstandigheden van gegevensverlies deze te kunnen herstellen.

Call Me