Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Stellar® Data Recovery is de leidende dienstverlener Wereldwijd en in Nederland op het gebied van harde schijf herstellen. Stellar® repareert harde schijven van laptops, desktops, servers en data storage boxes (NAS, SAN) met alle mogelijke RAID-configuraties.

Harde schijf herstellen ongeacht besturingssysteem

Stellar® beschikt over bewezen expertise voor alle soorten harde schijven onder alle mogelijke besturingssystemen (Windows, Linux, Unix, Macintosh, Novell, enzovoort) en met alle mogelijke bestandssystemen (FAT, NTFS, HFS, HFS+, HFSX, EXT2, EXT3, EXT4, XFS, ReiserFS, UFS, JFS, VxFS, CDFS, DTFS, NWFS, NSS, enzovoort).

Of het nu gaat om een eenvoudig geval van dataverlies, zoals per ongeluk wissen van gegevens, virusbesmettingen of crashen van besturingssysteem, of om ingewikkelde scenario’s, zoals een mechanisch defect van de harde schijf of falen van het RAID-systeem … Stellar verzekert in al die omstandigheden u van een snel, effectief en veilig harde schijf data herstel.

(Externe) harde schijf repareren

Elke harde schijf is opgebouwd uit mechanische en elektromagnetische onderdelen. Een harde schijf is een magnetisch opslagapparaat dat door middel van magnetische signalen binaire data opslaat. Moderne harde schijven gebruiken vele soorten interfaces (IDE, SATA, e-SATA, SATA, m-SATA (SSD) ZIF, LIF, SAS, SCSI, enzovoort) en hebben veel verschillende opslagcapaciteiten. Merknamen zijn onder meer Maxtor, Hitachi, Seagate, Samsung en Western Digital. Verschillende harde schijven hebben verschillende firmware – die altijd uniek is – op de plaat zelf staan, als wel op de ROM die op de printplaat zit. Deze firmware, die tijdens de productie wordt geïnstalleerd, is zeer essentieel voor de toegankelijkheid en beschikbaarheid van de harde schijf. Zonder goed functionerende firmware wordt de schijf volkomen onbruikbaar.

De volgende soorten crashes zouden ook uw harde schijf kunnen overkomen

Falen van harde schijven kan logische of fysieke oorzaken hebben, of een combinatie van beide. Logische defecten kunnen worden veroorzaakt door crashen van de computer, door menselijke fouten, door virusbesmetting, door sabotage, enzovoort. Fysieke defecten kunnen het gevolg zijn van stroompieken, kapotte hardware-onderdelen, het laten vallen van de harde schijf, brand, overstromingen, ruw gebruik, schade aan de firmware, enzovoort. Fysieke schade vereist altijd reparatie van de harde schijf in de gecontroleerde omgeving van een Class 100 Clean Room, zodat de data hersteld kan worden.

Al deze factoren tezamen leiden tot een grote complexiteit als het gaat om data recovery op een enkele of op meervoudige Harde schijven op laptops, desktops of in data storage boxes (SAN, NAS).

Als we het dus hebben over harde schijf recovery, dan is dat echt een specialisme, en met reden. Om dat goed te kunnen uitvoeren, is er een aanzienlijk hoeveelheid kennis, expertise en ervaring nodig, samen met een grote collectie aan harde schijven, een gecontroleerde omgeving in de vorm van een Class 100 Clean Room en de benodigde software en hardware gereedschappen – precies wat Stellar biedt.

Waarom Stellar

Stellar staat er om bekend te beschikken over de beste technologieën voor harde schijf herstel van de sector en heeft op het gebied van harde schijf herstellen de beste slagingspercentages. Met meer dan 20 jaar ervaring in harde schijf reparatie, is Stellar in staat alle gegevens op uw harde schijf te herstellen – ongeacht merk, model, interface of capaciteit. Stellar herstelt zelfs de data van harde schijven in RAID-configuraties in NAS of SAN storage boxes, ongeacht welke configuratie (Raid 0, Raid 1, Raid 2, Raid 3, Raid 4, Raid 5, Raid 5e, Raid 6, Raid 10, Raid 50, enzovoort).

Uw harde schijf herstellen:

Wij repareren harde schijven in een zeer eenvoudige en transparante driestappen procedure, die bestaat uit consult, diagnose en herstel. Dit verzekert een maximaal resultaat voor het herstel van uw harde schijf met een vertrouwelijke en veilige behandeling van uw documenten. Via ons administratieve online platform ZEN kunt u uw aanvraag voor harde schijf herstel online indienen en daarna in real time 24 uur per dag, 7 dagen per week, de status van het herstel bekijken.

Stellar’s harde schijf herstel experts gebruiken de nieuwste technologieën om uw belangrijke zakelijke en privé documenten te herstellen – ook die bestanden waarvan andere harde schijf recovery bedrijven zeggen dat het onmogelijk is ze te herstellen. Bel nu: neem voor meer informatie over harde schijf herstel contact op met één van onze experts op 030 7600 700.

Call Me