Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

In dit digitale tijdperk vormen servers de ruggengraat van vrijwel ieder bedrijf en organisatie. Als een server maar één minuut plat ligt, kan dat een bedrijf duizenden of zelfs miljoenen euro′s kosten. Op dat moment is adequate en snelle server data recovery van groot belang.

Of het nu gaat om een eenvoudige server of om een meervoudige opstelling van Raid-servers en/of NAS/SAN massa-opslagboxen – falen van meerdere hardere schijven, van Raid Controllers of beschadiging van het bestandssystemen zijn de meest voorkomende oorzaken van gegevensverlies. Met meer dan 16 jaar ervaring, een eigen R&D team en bedrijfseigen technologieën voor gegevensherstel op servers, kan Stellar u één van de beste en meest veilige diensten voor server data recovery en  raid recovery aanbieden voor bestandsservers, webservers, applicatieservers, domein-controllers, enz. Bij Stellar volgen we altijd strikte procedures voor het waarborgen van de vertrouwelijkheid van uw gegevens ( lees ons Privacybeleid )

Feiten over server data recovery

Servers en massa-opslagboxen – in het bijzonder die van hoge kwaliteit en capaciteit, met meerdere Raid-configuraties ( Raid 0, Raid 1, Raid 2, Raid 3, Raid 4, Raid 5, Raid 5e, Raid 6, Raid 10, Raid 50) – kunnen een zeer complexe architectuur hebben, en hoe meer mogelijkheden ze hebben, hoe complexer ze zijn. Een eenvoudige IDE/ATA Raid Array heeft gewoonlijk weinig beheer nodig, maar bij grotere opstellingen met meerdere Raid-niveaus en vele virtuele schijven wordt het beheer kritiek. Alle serversystemen, of het nu om hardware of software gaat, worden geleverd met één of andere vorm van beheersprogramma voor het installeren, configureren en beheren van de arrays die ze controleren. Het aantal schijven in de array en de manier waarop de data daartussen wordt opgedeeld, bepaalt het Raid-niveau ofwel de Raid-configuratie ( Raid 0, Raid 1, Raid 2, Raid 3, Raid 4, Raid 5, Raid 5e, Raid 6, Raid 10, Raid 50), de capaciteit van de array, de algemene prestaties en de kenmerken van de gegevensbescherming.

Bij servers kunnen de volgende situaties van gegevensverlies voorkomen:

  • Falen van de Raid Controller.
  • Verlies van de configuratie van de server registry.
  • Falen van de intermitterende schijf, met als gevolg beschadiging van de configuratie.
  • Falen van meerdere schijven.
  • Per ongeluk reconfigureren van de Raid-schijven.
  • Beschadiging van systeembestanden of bestandssysteem.
  • Per ongeluk wissen tijdens backups.
  • Natuurrampen zoals brand en overstromingen.

Omdat in de meeste Raid-configuraties de gegevens over verschillende schijven opgesplitst zijn, kan data recovery op Raid-systemen heel ingewikkeld zijn. Bij Raid-niveau 5 of hoger kunt u één schijf in de opstelling verliezen en meestal alle gegevens weer terug opbouwen bij het vervangen van de kapotte schijf. Maar als er iets mis gaat met meerdere schijven tegelijkertijd, bijvoorbeeld door een stroompiek, falen van de Raid Controller of mechanische defecten van de schijven, komt u terecht in het grote dilemma van dataverlies op servers.

Stellar beschikt echter over de benodigde expertise om volgens de beste normen server data recovery te kunnen uitvoeren.

Stellar heeft innovatieve methoden voor server data recovery ontwikkeld, waarmee vrijwel alle gevallen van gegevensverlies door logische of fysieke schade aan servers kunnen worden aangepakt. Ons team van server data recovery experts heeft jarenlange ervaring in het herstellen van gegevens op Windows servers, Linux servers, UNIX servers, Exchange servers, SharePoint servers, enz.

Stellar volgt wetenschappelijke methodes voor Server Data Recovery om maximaal gegevensherstel te garanderen en houdt zich tegelijkertijd aan strikte regels om de maximale vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen.

Onze Server Data Recovery experts kennen de verschillende symptomen van het falen van servers, herkennen uw eventuele pogingen om herstel uit te voeren en zien welke Raid-configuratie gebruikt wordt op uw server. Daardoor kunnen ze vanaf het eerste moment de beste aanpak kiezen en de juiste stappen voor gegevensherstel zetten.

Klonen van de toegankelijke schijven : Als eerste controleren onze Server Data Recovery experts alle schijven op hun leesbaarheidsstatus en maken sector voor sector klonen van alle toegankelijke schijven, om verdere schade aan gegevens te voorkomen. Onze bedrijfseigen gereedschappen voor het maken van klonen maken een maximale lezing van data van zwakkere of zelfs slechte sectoren mogelijk. Deze stap garandeert maximaal gegevensherstel en interne consistentie van de gegevens.

Diagnose en Probleemanalyse : Wij diagnosticeren beschadigde schijven in een Class 100 Clean Room, brengen de schijven in een leesbare staat en maken sector voor sector klonen daarvan.

Gegevensherstel : Ons eigen R&D team van ingenieurs controleert bij alle gekloonde schijven op patroonbewegingen van data en pariteitsstrips, teneinde op maat gesneden software te kunnen ontwerpen die het hardware algoritme van de Raid Controller kan simuleren. Hiermee kan op een consistente manier het uiteindelijke gegevensherstel worden uitgevoerd.

Al onze bedrijfseigen gereedschappen zijn read-only en waarborgen een veilig herstel van uw data.

Winnaar Beste Data Recovery Bedrijf

Winnaar Beste Data Recovery
Bedrijf

Winnaar Beste Data Recovery Software

Winnaar Beste Data Recovery
Software

Winnaar CIO Award

Winnaar CIO
Award

Call Me