Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Heeft u geen toegang tot de gegevens op uw PC? Blijf kalm! Stellar kan u helpen al uw gegevens op uw PC terug te krijgen, in alle mogelijke situaties die u maar kunt bedenken.

Bij Stellar is dataverlies nooit voorgoed. Ons team van experts op het gebied van PC Data Recovery beschikt over eigen gereedschappen en technieken voor gegevensherstel, een eigen team voor onderzoek & ontwikkeling en een stofvrije ISO-gecertificeerde Class 100 Clean Room. Stellar heeft daardoor de capaciteit om in alle omstandigheden tot 100% van de data op uw PC te herstellen.

Computer data recovery – PC data recovery

Stellar biedt desktop PC data recovery diensten aan voor alle typen PC, ongeacht merk, model en type, en ongeacht besturingssysteem en bestandssysteem.

Besturingssystemen / Bestandssystemen

Windows : NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16, FAT32, VFAT

Macintosh : HFS, HFS+, HFSX and HFS Wrapper

LINUX : Ext4, Ext3, Ext2, ReiserFS

UNIX : UFS, JFS, EAFS, HTFS, and VxFS

Novell : NSS, NWFS

Symptomen van gegevensverlies op uw PC

De lijst met gebeurtenissen die gegevensverlies kunnen veroorzaken is onbeperkt, maar enkele van de meest voorkomende oorzaken zijn per ongeluk wissen, een virusinfectie, crashen van het besturingssysteem of schade aan de PC als gevolg van brand, overstromingen, enz. Uw PC kan daarbij de volgende symptomen vertonen:

  • De computer maakt een ongewoon geluid en sluit regelmatig vanzelf af.
  • De PC start niet op of toont regelmatig het ′blauwe doodsscherm′.
  • De harde schijf binnen in de PC maakt een knarsend geluid.
  • De computer kan harde schijf niet vinden of de harde schijf is ontoegankelijk.
  • Opstarten van de PC duurt veel langer en hij blijft regelmatig hangen.
  • De computer loopt zeer langzaam en bepaalde mappen zijn verdwenen.

Als uw data belangrijk voor u is, probeer dan nooit zelf data recovery van uw PC uit te voeren en laat dit ook niet doen door onervaren aanbieders. Dat kan leiden tot verdere schade aan uw PC en een voorgoed verloren gaan van uw gegevens.

Hoe helpt Stellar u de bestanden op uw PC te herstellen?

Voor PC data recovery is een systematisch aanpak nodig, in combinatie met de beste gereedschappen, een stofvrije Class 100 Clean Room, een uitgebreide verzameling harde schijven en de handen van een expert. Dat is precies wat Stellar u kan bieden, en daarom wordt Stellar vertrouwd door miljoenen ICT-professionals door heel Europa.

Call Me