Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

STELLAR DATA RECOVERY

Location Marker Icon

ADRES
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht

Location Marker Icon

CONTACT
030-7600700

Location Marker Icon

OPENINGSTIJDEN LABORATORIUM
open ma-vr: 08:30 uur – 13:00 uur
buiten openingstijden op afspraak

Location Marker Icon

EMAIL
info@stellar.nl

HET CENTRALE LAB VAN STELLAR® DATA RECOVERY

Utrecht is een van de grootste steden van Nederland. Langs het kantoor van Stellar Data Recovery Utrecht razen dagelijks duizenden auto’s over de A2. Al die auto’s worden via electronische systemen geregistreerd in gigantische verkeerscontrolesystemen. Dit levert terabytes aan data op die wereldwijd in datacentra worden opgeslagen en verwerkt.

Hoewel het lijkt alsof de hele verkeersstroom zich zelf regelt, zijn het deze datasystemen die het mogelijk maken dat er niet dagelijks een enorme verkeerschaos uitbreekt.

De vergelijking met verkeersstromen en data die door iedere organisatie gaan, groot of klein, is treffend. Zonder goed IT systeem- en databeheer zou het al heel snel een complete chaos worden in iedere onderneming. Klantinformatie, productinformatie, bestellingen, communicatiedata, alles wordt opgeslagen en verwerkt.

Maar wat gebeurt er bij een systeemcrash of dataverlies?

Net zoals in het hierboven geschetste beeld van de A2, zal ook in de onderneming chaos uitbreken als de systemen crashen en de data die daarop staat verloren gaan. Zeker als de belangrijke data niet als back-up beschikbaar zijn gemaakt of als de back-up ook verloren is gegaan.

Stellar Data Recovery Utrecht

Dan rest er nog maar één oplossing: Data Recovery! Stellar Data Recovery Utrecht heeft jarenlange ervaring met dergelijke noodgevallen. De meeste bedrijven zijn binnen enkele dagen al weer up-and-running. Of als er echt haast bij geboden is voert Stellar Data Recovery een emergency data recovery opdracht uit. Dan werken de ingenieurs dag en nacht door om de verloren data weer terug te halen van de defecte datasystemen.

Het zal niet snel gebeuren dat er in uw organisatie chaos uitbreekt als gevolg van dataverlies, maar mocht het ooit eens gebeuren neem dan direct contact op met Stellar Data Recovery Utrecht.

U zult verbaasd staan wat er allemaal teruggehaald kan worden van gecrashte servers, harde schijven, laptops, pc’s, raid systemen, nassen, mobiele telefoons, smartphones, enz. Bij Stellar Data Recovery in Utrecht is alles al een keer voorbij gekomen en gerecovered. Kijk hier voor de prijzen van data recovery.

NR.1 IN NEDERLAND. NO CURE-NO PAY!

DE 6 KERNWAARDEN VAN STELLAR

  • Veel expertise en technische kennis
  • Groot gemak voor de klant
  • Efficiente organisatie en voldoende capaciteit
  • Hoge prijs-kwaliteitverhouding
  • 100% veilig en vertrouwelijk
  • Voorspelbare en transparante processen
lab-tour-location

KLANTBEOORDELINGEN

Download beoordelingen...

STELLAR DATA RECOVERY WERKT VOOR :

Call Me