Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Data Recovery voor studenten : jouw data gegarandeerd terug

Schrijf gecrasht, start je mobiele telefoon niet meer op of toont je computer niets anders dan een waarschuwend blauw scherm? Stellar haalt jouw data terug: gegarandeerd. Wij herstellen jouw scriptie, schoolproject en alle andere data waarvan je vreest dat die verloren is gegaan.

Data recovery voor studenten

Speciaal voor studenten zorgen we op een voordelige manier voor data-herstel, vanaf iedere datadrager waar je gebruik van maakt. We gaan professioneel aan de slag en herstellen de documenten die voor jou van levensbelang zijn. Om af te studeren, een goed cijfer te halen of om weer verder te kunnen waar je gebleven was.

Snel een oplossing nodig? Registreer voor een gratis diagnose:

of bel voor aanmelden op +31 (0)30 7600 700

Verloren scriptie en schoolprojecten terughalen

Een verloren scriptie, een belangrijk schoolproject of andere documenten waar je niet zonder kunt: studeren doe je tegenwoordig digitaal. Dat biedt tal van mogelijkheden, maar maakt je ook afhankelijk van de datadragers waar je mee werkt.

Crasht een harde schijf, jouw laptop of je smartphone waar je belangrijke gegevens op had staan? Wij voorkomen dat je helemaal opnieuw dient te beginnen en dat je mogelijk de deadline mist. In plaats daarvan zorgen we er met Data Recovery voor dat we jouw bestanden herstellen. Wij zorgen ervoor dat jij weer verder kunt waar je gebleven was.

Tip: de beste kans maken op volledig dataherstel? Laat de schijf, smartphone of computer volledig met rust. Voorkom dat er nieuwe data over de oude heen wordt geschreven.

#1 in Nederland en #1 wereldwijd

Stellar is zowel in Nederland als wereldwijd de absolute #1 als het gaat om dataherstel (https://www.stellar.nl). We werken jaarlijks aan meer dan 35.000 Data Recovery-opdrachten. Dat doen we bij ons in de eigen laboratoria, waar we de beschikking hebben over de meest geavanceerde technologie.

We herstellen jouw data voor een vooraf afgesproken prijs, zonder kleine lettertjes. Bovendien is ophalen, de diagnose, de recovery en het snel terugsturen van jouw datadrager gewoon bij de prijs inbegrepen. Geen verrassingen, maar zo snel mogelijk het resultaat waar je naar zoekt.

Goedkope recovery: flinke korting op data-herstel

We begrijpen dat je als student niet zit te wachten op hoge kosten. Daarom hebben we bij Stellar een speciale actie voor dataherstel voor studenten. Je krijgt flinke korting op de prijs voor Data Recovery, zodat je voordelig gebruik kunt maken van de geavanceerde technologie en ervaren specialisten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen? Stuur ons een kopie van jouw ID en studentenkaart, dan passen wij de korting voor je toe.

Call Me