Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

ESD en PtR

Stellar voert meer dan 100 software producten. Al deze producten kunnen via Electronic Software Distribution en Print to Receipt geleverd worden.

POSA

Uit het grote assortiment van Stellar’s software zijn een aantal “home editions’ bij uitstek geschikt om door middel van ‘Point of Sales Activation’ in het retailkanaal verkocht te worden. Voorbeelden zijn de vele malen bekroonde home editions van Stellar Photo Recovery voor Windows, Stellar Data Recovery voor Windows en Stellar Data Recovery voor Mac. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Data veilig stellen bij RMA en reparaties

Bij artikelen zoals notebooks, geheugenkaarten, mp3- spelers of harde schijven wordt normaal gesproken niet gegarandeerd dat de opgeslagen gegevens bewaard blijven bij een reparatie. Dat geldt zowel voor Return Merchandise Authorization (RMA’s) als voor out-of-warranty reparaties. Vaak zorgt dat voor nare verrassingen bij de klant en veel gedoe achteraf aan de balie. Stellar® werkt samen met diverse RMA bedrijven op dit gebied en biedt een perfecte oplossing. De klant kan bij het registreren van de RMA of reparatie meteen aangeven of hij van de data op zijn apparaat een kopie wil ontvangen of zelfs een complete data recovery wil laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Call Me