Home Hide

Producten en diensten voor distributeur en retailer

ESD en PtR

Stellar voert meer dan 100 software producten. Al deze producten kunnen via Electronic Software Distribution en Print to Receipt geleverd worden.

POSA

Uit het grote assortiment van Stellar’s software zijn een aantal “home editions’ bij uitstek geschikt om door middel van ‘Point of Sales Activation’ in het retailkanaal verkocht te worden. Voorbeelden zijn de vele malen bekroonde home editions van Stellar Photo Recovery voor Windows, Stellar Data Recovery voor Windows en Stellar Data Recovery voor Mac. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Data veilig stellen bij RMA en reparaties

Bij artikelen zoals notebooks, geheugenkaarten, mp3- spelers of harde schijven wordt normaal gesproken niet gegarandeerd dat de opgeslagen gegevens bewaard blijven bij een reparatie. Dat geldt zowel voor Return Merchandise Authorization (RMA’s) als voor out-of-warranty reparaties. Vaak zorgt dat voor nare verrassingen bij de klant en veel gedoe achteraf aan de balie. Stellar en CSN werken samen op dit gebied en bieden een perfecte oplossing. De klant kan bij het registreren van de RMA of reparatie meteen aangeven of hij van de data op zijn apparaat een kopie wil ontvangen of zelfs een complete data recovery wil laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Aanvullende Data Recovery verzekeringen

Het verlies van waardevolle data kan een grote ramp betekenen, maar professionele data recovery is vaak erg duur. Bij aanschaf of binnen een maand daarna van een nieuw apparaat kan via Stellar een aanvullende data recovery verzekering afgesloten worden. Dit kan bij de retailer aan de kassa. Hiermee koopt de klant extra zekerheid. Stellar Data Recovery verzekeringen dekken harde schijven, NAS, servers, SSD’s, notebooks en PC’s. Neem contact met ons op voor een afspraak. Meer informatie: data recovery verzekeringen.

Stellar Office Netherlands

Stellar Data Recovery
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Nederland

Tel: +31 (0)30 – 7600 700
Fax: +31 (0)30 – 7600 709
E-Mail:
Website: www.stellar.nl

Stellar Data Recovery office Belgium

Stellar Data Recovery
Rue des Colonies 11
1000 Brussel
België

Tel: +32 (0)2-808 9025
Fax: +32 (0)2-808 90 28
E-Mail:
Website: www.stellar.be

Wij zijn er om u te helpen...