Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Bent u op zoek naar data recovery van uw Flash opslagmedium? Stellar kan gegevens herstellen van alle Flash media, zoals USB-sticks, SSD′s, digitale camera′s, geheugenkaarten, CF-cards, multimediakaarten, Secure Digital (SD) cards, enz.

Stellar Data Recovery heeft z′n onderzoek uitgebreid naar nieuwere technologieën als Flash en heeft efficiënte Flash Data Recovery technieken ontwikkeld voor het herstellen van data op elk type drager met een Flash geheugen en in alle mogelijke situaties van gegevensverlies.

Problemen met Flash Media:

  • Kapot gaan van Flash opslagmedium door verkeerd gebruik
  • Onjuiste verwijdering van Flash medium
  • Per ongeluk wissen van bestanden/foto′s
  • Beschadiging van foto′s/bestanden
  • Vloeistoffen
  • Stroomuitval
  • Falen van circuit
  • Controller-chip beschadigd
  • Fysieke schade door brand, overstroming e.d.

In al deze gevallen kan Stellar uw belangrijke gegevens herstellen.

Flash Data Recovery houdt niet alleen in het vervangen of repareren van het opslagmedium of het lezen van het geheugen. Het vereist ook een diepgaande kennis van het algoritme dat wordt gebruikt voor het beheren en versleutelen van de data.

Met een team van hardware- en software-ingenieurs, een eigen R&D team en een ISO gecertificeerde Class 100 Clean Room, kan Stellar op deskundige wijze tot 100% gegevens herstellen van alle merken, modellen en typen Flash media.

Feiten over Flash media:

Een Flash opslagmedium ofwel Flash drive is een klein, draagbaar opslagmedium dat een Flash geheugen bevat. Flash media zijn gebruiksvriendelijk, klein genoeg om in een zak te worden gedragen en kunnen eenvoudig via een kaartlezer of USB-poort in de computer worden ingeplugd.

Flash media slaan data bit voor bit in een uniek verdelingspatroon op in één of meer geheugen-chips. De informatie over het verdelingspatroon ligt bij de geheugen-controller. Sommige Flash media hebben bovendien een geheim encryptie-algoritme, dat de data versleutelt alvorens deze op te slaan.

Stellar′s Flash Data Recovery methoden bereiken ongeëvenaarde resultaten:

Bij Stellar volgen we een systematische, wetenschappelijke aanpak, waarbij we gebruik maken van in eigen bedrijf door ons team van data recovery experts ontwikkelde Flash Recovery gereedschappen en technieken voor het succesvol herstellen van uw verloren/beschadigde gegevens.

Met ons eigen hardware-gereedschap halen we de chips van het medium af. Voor volledig gegevensherstel lezen we met onze Flash-geheugenlezer chip voor chip het Flash-geheugen en controleren of elk stukje data werd gelezen. Als de controller beschadigd is, formuleren onze R&D ingenieurs het controller-algoritme, om de gegevens in de juiste vorm terug te kunnen krijgen. Door onze vele jaren van onderzoek op diverse complexe encryptie-algoritmen en de kennis die we daar over vergaard hebben, kunnen we bij Stellar bij vrijwel alle encryptie-algoritmes die bij Flash media worden gebruikt de data weer herstellen.

Stellar staat bekend om z′n effectieve Flash Data Recovery technieken en de kwaliteit van de resultaten. Onze geschiedenis toont dan ook duizenden gevallen van succesvol gegevensherstel in situaties van ogenschijnlijk onmogelijk te herstellen gegevensverlies, met miljoenen tevreden klanten door heel Europa.

Call Me