Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Data Recovery Amsterdam voor uw zakelijke specialist. Stellar® is uw ervaren partner om verloren gewaande data weer terug te halen. We herstellen data van desktops, laptops, USB-sticks, SD-kaarten, RAID-systemen, smartphone, tablets en andere datadragers. Altijd met professionele software en in onze cleanroom.

Professionele resultaten voor data recovery in Amsterdam. Bijvoorbeeld op de Zuidas of elders in de stad, waar u werkt met belangrijke data. Wij halen de verloren data terug, bijvoorbeeld uit RAID-systemen of bij gebruik van een NAS. We zijn uw zakelijke specialist in het terughalen van data, zodat dit in de meeste gevallen niet zomaar verloren hoeft te gaan.

Specialist in data recovery

We zijn uw specialist in data recovery in Amsterdam. Dat betekent dat we u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn bij dataverlies of u daarover goed kunnen adviseren. We denken met u mee over de situatie en komen snel met de juiste oplossing.
Tip: heeft u de data weer zo snel mogelijk nodig? Kies dan voor een Emergency Data Recovery Opdracht. Onze specialisten werken dag en nacht door om de data zo snel mogelijk vakkundig te herstellen.

We halen data terug van gecrashte servers, harde schijven, smartphones en USB-sticks. Voor ondernemingen op de Zuidas in Amsterdam en in de rest van de stad. Altijd op basis van professionele software en de ideale omgeving, waardoor uw data niet zomaar verloren hoeft te gaan.

Voor de Zuidas en de rest van Amsterdam

We werken aan data recovery in Amsterdam voor ondernemingen op de Zuidas. Net als in de directe omgeving daarvan en voor de rest van Amsterdam. Op die manier zijn we uw specialist in de buurt, terwijl u profiteert van de expertise van een wereldwijde organisatie met uitgebreide ervaring met de meest complete data recovery uitdagingen.

Zakelijke data recovery

Op zoek naar een specialist voor zakelijke data recovery in Amsterdam? Wij voorkomen dat er chaos uitbreekt in uw organisatie als het gevolg van dataverlies. We analyseren de situatie, schetsen u de mogelijkheden en brengen u een scherpe offerte uit. Op basis daarvan gaan we aan de slag en halen we de verloren gewaande data voor u terug. Op de Zuidas, in de rest van Amsterdam en bijvoorbeeld in Den Haag en omstreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als specialist data recovery in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Call Me