Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Onze servicepartners hebben ons volste vertrouwen

De Data Recovery Service Partners van Stellar® zijn professionele IT dienstverleners die door Stellar® zijn benaderd om servicepartner te worden. De partners hebben korte lijnen met ons data recovery laboratorium en zijn u deskundig en snel van dienst.

Neem contact op met een erkend Stellar Data Recovery Service Partner

Wij adviseren u om bij eventueel dataverlies of andere problemen met uw computerapparatuur contact op te nemen met een van de door Stellar® erkende Data Recovery Service Partners.

Wat kan de partner voor u doen?

 • u helpen met het stellen van een juiste pre-diagnose
  Soms ligt een probleem niet bij de datadrager (harde schijf, SSD, microchip) maar heeft het een andere oorzaak. Soms kan met speciale non-intrusive data recovery software uw verloren data teruggevonden worden.
 • u helpen met het nemen van de juiste beslissing
  Wel of niet data recovery laten uitvoeren? Prijsindicatie, andere opties, etc.
 • als data recovery service nodig is u hierin adviseren en u helpen met het proces
  opsturen van uw datadrager naar het laboratorium, contact houden met de technici van Stellar, overleg voeren indien nodig, beoordelen van de recovery, etc.
 • u na de recovery helpen met het terugzetten van uw data en met het eventueel herinstalleren van uw apparatuur
  de teruggehaalde data staat op een nieuwe datadrager. De data wilt u teruggeplaatst hebben in uw oude apparatuur of in bij de partner nieuw aangeschafte apparatuur.
 • u goed adviseren op het gebied van een back-up plan
  een goed back-up plan voorkomt het verlies van data in de toekomst. Er zijn vele mogelijkheden. Een Stellar® partner kan u daarin goed adviseren.

Uw partner zal nooit uw harde schijf open maken, het fabriekszegel verbreken of andere handelingen verrichten die schade aan uw datadrager of verder dataverlies kunnen veroorzaken.

Is er een partner bij u in de buurt?

Er zijn meer dan 1500 Stellar® Service Partners in Nederland en Vlaanderen. Wilt u weten of er een erkend partner bij u in de buurt is? Wij geven dit graag aan u door!

Call Me