Home Hide

Versleutelde Data Recovery

Hebt u geen toegang meer tot versleutelde kritieke bedrijfsgegevens? Maakt u zich geen zorgen! Stellar Data Recovery Services kan u helpen om uw gegevens terug te krijgen in een leesbare vorm.

Stellar heeft de bewezen capaciteiten voor encrypted data recovery van versleutelde harde schijven of andere opslagmedia. Met een eigen R&D team en een team van data recovery experts beschikt Stellar over diepgaande knowhow van de encryptie-algoritmes die worden gebruikt door de diverse versleutelingssoftwareprogramma′s van derden.

Versleuteling wordt gebruikt voor het beschermen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie tegen toegang door onbevoegden. Maar soms kan zelfs een bevoegd iemand met een geldig wachtwoord geen toegang krijgen tot de gegevens, omdat er iets mis is met de versleuteling of met het opslagmedium.

Fouten als gevolg van problemen met de versleuteling of ontsleuteling van uw gegevensdrager kunnen zijn:

 • Fatale fout
 • Ontsleutelingsfout
 • Media niet versleuteld
 • SafeBoot fout/SafeBoot beschadigd
 • Blauwe dump (blauwe doodsscherm)
 • SG kernel gestop (bij een Safe Guard versleuteling) Enz.

Onze expert-ingenieurs hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar encrypted data recovery en bijna alle versleutelingssoftware van derden bestudeerd. Ze hebben enkele efficiënte technieken ontwikkeld, om onder bijna alle omstandigheden van ontoegankelijk geworden versleutelde gegevens encrypted data recovery te kunnen uitvoeren.

Wat is gegevensversleuteling?

Gegevensversleuteling met behulp van versleutelingssoftware van derden wordt gebruikt om informatie onleesbaar te maken voor onbevoegde personen. De versleutelingssoftware gebruikt wiskundige berekeningen en algoritmes die gewone tekst in cijferschrift omzetten. De lezer van een versleuteld bestand gebruikt vervolgens een sleutel, die een algoritme in werking zet waarmee de gegevens worden ontsleuteld en teruggebracht naar de gewone tekstvorm.

Stellar kan op efficiënte wijze encrypted data recovery uitvoeren van de volgende versleutelingsprogramma′ van derden:

 • Safeboot
 • SafeGuard
 • Pointsec
 • EPST
 • PGP
 • CREDANT
 • Windows-versleuteling

Do′s en don′ts bij het versleutelen van data:

 • Controleer altijd eerst de gezondheid van de harde schijf alvorens te proberen te ontsleutelen.
 • Probeer niet zelf uw gegevens te ontsleutelen als uw schijf slechte sectoren bevat, omdat u dan uw gegevens voorgoed kwijt kunt raken.
 • Probeer uw kostbare gegevens niet te ontsleutelen met een sleutel waarvan u niet zeker weet of het de goede is. Gebruik van een onjuiste sleutel kan soms versleutelde gegevens nogmaals versleutelen, in plaats van te ontsleutelen, en daarmee encrypted data recovery vrijwel onmogelijk maken.
 • Neem, zodra u merkt dat er een probleem is met uw versleutelde gegevens, onmiddellijk contact op met experts op het gebied van encrypted data recovery.

De systematische en wetenschappelijke procedure van Stellar voor een veilige encrypted data recovery van uw versleutelde harde schijf bestaat uit:

Analyse van Hoofdoorzaak: Bij Stellar analyseren de encrypted data recovery experts als eerste de hoofdoorzaak van de ontoegankelijkheid of het verlies van de versleutelde gegevens, om in staat te zijn de juiste oplossing voor data recovery te kiezen. Als het opslagmedium fysiek beschadigd is, dan wordt het in de gecontroleerde omgeving van een Class 100 Clean Room gerepareerd, zodat het weer leesbaar wordt en data recovery kan worden uitgevoerd.

Door middel van klonen de veiligheid van gegevens waarborgen: Om de veiligheid van de gegevens, maar ook de staat van het oorspronkelijke medium, te waarborgen, maken wij een kloon van het bronmedium.

Encrypted Data Recovery: Met onze geavanceerde gereedschappen en technieken voor data recovery herstellen we als eerste de gegevens in versleutelde vorm, om die vervolgens te ontsleutelen en leesbaar te maken. Om die ontsleuteling te kunnen uitvoeren, hebben de experts van Stellar gegevens nodig over de gebruikte versleutelssoftware, de daarvoor benodigde bestanden en het wachtwoord.

Of het nu gaat om een vergeten wachtwoord of beschadiging van het versleutelingsalgoritme, onze R&D experts beschikken over de diepgaande kennis voor het succesvol ontsleutelen van gegevens naar hun oorspronkelijke vorm.

Bel ons voor vrijblijvend advies:
030-7600700 normaal tarief
Wij zijn er om u te helpen...