Home Hide

Veilige en compliant data erasure software

Hoe krijgt u volledige controle over het datavernietigingsproces

Hoogwaardige data erasure tools geven een zeer hoge mate van controle over het datavernietigingsproces. Vanwege de invoering van de AVG is gedocumenteerde datavernietiging een vast onderdeel van de interne IT keten geworden. Gecertificeerde data destruction software wist data van harde schijven, raid systemen en servers op een internationaal erkend security level. Iedere wipe levert een certificaat op ten behoeve van de interne audit documentatie. Stellar® certificeert data erasure software van andere bedrijven op de goede werking van de software. Daarnaast controleert Stellar® individuele datadragers op 100% erasure middels de forensische verificatie service.

The Hague Security Delta

Stellar® Data Recovery werkt samen met The Hague Security Delta. Stellar® brengt kennis in binnen de clusters forensische digitale technologie (digital technology) en cyber security. Binnen het cluster forensische digitale technologie levert Stellar® kennis aan over hard drive data recovery, SSD data recovery en mobile phone data recovery.

Stellar®, het NFI en TNO ondersteunen gezamenlijk het IoT Forensic Lab, een initiatief van het Lectoraat Digital Forensics van de Hogeschool Leiden.

Over Stellar®

Wij zijn er om u te helpen...