Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Bel 030 7600 700 en spreek direct met een Buffalo NAS specialist

BUFFALO data recovery NAS

Zoals met de meeste Network Attached Storage apparatuur, zijn de meeste Buffalo NAS externe harde schijven als RAID geconfigureerd. Vaak is dit RAID 0 of RAID 1 voor systemen met 2 harde schijven, of RAID 5 voor de grotere Buffalo NAS systemen.

Data Recovery Buffalo TeraStation™ 7120R Enterprise

Buffalo TeraStation™ 7120R Enterprise

RAID is een complexe manier om data op te slaan wat de data over de verschillende harde schijven in het NAS systeem verdeelt. Dit regelt de RAID controller.

De data in bijvoorbeeld de Buffalo TeraStation of LinkStation met 4 harde schijven is verdeeld over alle harde schijven. Dit heeft veel voordelen zoals snelle data transfer maar het kan ook problemen veroorzaken als het systeem onverhoopt crasht. De enige manier om de data van een gecrasht Buffalo NAS systeem terug te halen is door alle stukjes data van alle schijven bij elkaar te zoeken en weer in de juiste volgorde te assembleren.

Omdat dit erg complex is adviseren wij om geen DIY data recovery software toe te passen en ook om niet zelf te proberen om de NAS data recovery uit te voeren. Ook raden wij af om een generieke IT specialist een data recovery op een NAS systeem te laten uitvoeren. De data kan dan onherstelbaar beschadigd raken.

Buffalo data recovery

Wij hebben heel veel ervaring in data recovery van Buffalo NAS systemen. In bijna alle gevallen is alle data weer bij de eigenaar teruggekomen. Wij garanderen een juiste behandeling. Bovendien werken wij op basis van no cure-no pay. Dat wil zeggen dat als de data onverhoopt niet terug te halen valt u niet hoeft te betalen.

TeraStation™ 5000N WSS
TeraStation™ 7000 TeraStation™ 5000 TeraStation™ 3000     TeraStation™ 1000
LinkStation™ 400 LinkStation™ 200
Data Recovery Buffalo TeraStation™ 5600DN WSS

Buffalo TeraStation™ 5600DN WSS

Data Recovery Buffalo LinkStation™ 441e Diskless Enclosure

Buffalo LinkStation™ 441e Diskless Enclosure

Call Me