Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Data Recovery Groningen door de wereldwijd marktleider. Met lokale focus op de universiteit en de rest van de stad. We werken voor grote en kleine organisaties. Structureel om verloren gewaande data op gecrashte servers te herstellen of incidenteel bij andere problemen.

Wij voorkomen chaos en paniek binnen de organisatie, door uw data te herstellen. Data recovery in Groningen, waarmee u voorkomt dat de gegevens daadwerkelijk verloren gaan. Bijvoorbeeld op een desktop of laptop, een smartphone of tablet, RAID- of NAS-systeem. We hebben ervaring met de datadragers van Samsung, Toshiba, Western Digital, Seagate en tal van andere merken.

ovendien beschikken we over professionele software, een cleanroom klasse 100 om harddisks te openen en meer dan 1.000 exemplaren op voorraad voor alle reserveonderdelen die we nodig hebben.

Tip: met spoed belangrijke data terughalen? Gebruik een Emergency Data Recovery Opdracht in Groningen. Wij gaan er meteen mee aan de slag en werken dag en nacht voor u door. Tot het af is.

Expert in data recovery

We zijn uw expert in data recovery in Groningen. Zowel zakelijk als voor de universiteit en natuurlijk de wijde omgeving. Op basis van diepgaande expertise en goede kennis van de diverse datadragers. We kunnen de situatie analyseren en u al op voorhand adviseren over de eventueel te nemen maatregelen. Daarmee voorkomen we dat de data verloren gaat, zodat we die in de meeste gevallen zonder problemen voor u kunnen herstellen.

Wij zorgen er met data recovery in Groningen en omgeving voor dat we belangrijke data terughalen, waarmee we voorkomen dat er chaos zal ontstaan. In plaats daarvan brengen we rust en vertrouwen, niet in de laatste plaats dankzij de ervaren en goed opgeleide specialisten waar we mee werken. Op die manier zijn uw wereldwijd expert in dataherstel, met een lokale focus op deze belangrijke regio voor de universiteit en andere bedrijven.

Voor de universiteit en de rest van Groningen

We werken zowel voor de universiteit van Groningen als bedrijven in de omgeving aan verschillende vormen van data recovery. Zoals aan harddisk recovery en andere mogelijkheden. Altijd op basis van het belangrijke doel dat we voor ogen hebben: uw data herstellen zodat u die weer kunt gebruiken of inzichtelijk kunt maken.

We kunnen in bijna alle situaties uw data herstellen. Bij een gecrashte server op de universiteit of bij een desktop of laptop met problemen in het bedrijfsleven. En gaat het om data op smartphones, tablets, in RAID-systemen of op een NAS? Geen probleem, wij gaan er voor u mee aan de slag. We zorgen voor vakkundige data recovery in Groningen, zodat u de data weer zonder problemen kunt gebruiken.

Zakelijke data recovery

Meer weten over zakelijke data recovery in Groningen en op zoek naar ervaren experts op dit gebied? We zijn actief in het noord van het land, net als in Amsterdam, de rest van Nederland en bovendien de rest van de wereld. Neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Call Me