Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

Experience data recovery tijdens ICTVakdag 2012

Utrecht,9 november 2011 – ICT-dienstverleners en computerhulpbedrijven die door het uitvoeren van complexe data recovery werkzaamheden hun klanten meerwaarde willen bieden, kunnen hun hart ophalen bij de stand van Stellar Data Recovery tijdens de ICTVakdag op 14 mei 2012 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Een team van professionals van Stellar staat daar gereed om face-to-face tekst en uitleg te geven over de nieuwste ontwikkelingen met data recovery. ‘We zullen deze dag presenteren wat er allemaal mogelijk is met data recovery. In het afgelopen jaar hebben we diverse nieuwe toepassingen toegevoegd, waardoor data bijna altijd teruggehaald kan worden’, zegt Kees Jan Meerman van Stellar Data Recovery.

Delen van kennis

Het team van Stellar hoopt deze dag ICT-professionals te begroeten en hun vragen over ondersteuning en data recovery te beantwoorden. Kees Jan: ‘Deze dag is bij uitstek de gelegenheid voor ons om onze partners te begroeten en hen persoonlijk bij te praten. Maar nieuwkomers willen we natuurlijk ook spreken, want we delen onze kennis over het terughalen van data met iedereen.’

Data wordt ook steeds belangrijker in de samenleving, volgens Stellar. ‘Kijk bijvoorbeeld maar naar het Elektronisch Patiëntendossier, het EPD. Zulke belangrijke data mag gewoonweg niet verloren gaan. Mocht dit toch gebeuren, dan is het zaak te weten, en zeker voor diegenen die een huisarts of zorginstelling als klant hebben, dat er mogelijkheden zijn om deze data terug te halen.’

De stand van Stellar Data Recovery, stand 41, staat direct bij de ingang. ‘We beantwoorden daar alle vragen, tenzij het ons aan tijd ontbreekt of we wat moeten uitzoeken. In dat geval sturen we de vraag door naar het hoofdkantoor om deze daar alsnog te laten beantwoorden. Er komt in ieder geval antwoord.’

ICTWaarborg

De ICTVakdag wordt georganiseerd door ICTWaarborg, de brancheorganisatie van computer- en automatiseringsbedrijven. Het is de vierde keer dat het evenement plaatsvindt en is de plek voor vakgenoten, leveranciers en fabrikanten om elkaar te ontmoeten. De ICTVakdag is toegankelijk voor leden en niet-leden van ICTWaarborg.

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery Nederland is een gespecialiseerd IT-bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware- en diensten levert. Met meer dan honderd dataspecialisten, laboratoria in Nederland, de Verenigde Staten en Azië en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software is Stellar internationaal toonaangevend op het gebied van data recovery.

De helpdesk van Stellar is te bereiken via 030 7600 700, via de chatfunctie op www.stellar.nl en per e-mail: info@stellar.nl.

Contact

Stellar Data Recovery B.V.

Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Nederland
Tel 31 (0)30 – 7600 700
Fax 0031 (0)30 7600 709
Email: info@stellar.nl

Call Me