Home Hide

Krachtigste data recovery software van Stellar Data Recovery vrijgegeven

Utrecht, 28 mei 2013 – Stellar Data Recovery kondigt vandaag in Nederland de lancering aan van de nieuwste versie van hun vlaggeschip product ‘Stellar Phoenix Windows Data Recovery’. Deze nieuwe versie V6 stelt gebruikers in staat om de zeer complexe taak van het terughalen van verloren bestanden, documenten, emails en andere data sterk te vereenvoudigen. De software is geschikt voor alle gangbare soorten datadragers zoals harde schijven, USB sticks, CD/DVD’s, SD cards, enz. Werkelijk alle verloren data vallen nu terug te halen met deze nieuwste versie van Stellar Phoenix Windows Data Recovery V6.

De nieuwe versie V6 maakt gebruik van de laatste en meest geavanceerde scanmethode die door Stellar is ontwikkeld. V6 heeft een verbeterde en zeer gebruiksvriendelijke en intuitieve gebruikersinterface. Deze versie heeft niet alleen het recoveryproces efficienter gemaakt maar ook de resultaten zijn beter dan voorgaande versies. Dit betekent dat gebruikers vrijwel alle data kunnen terughalen die zij verloren zijn, zelfs bij de meest serieuze gevallen van datacorruptie.

De software is verkrijgbaar in drie edities – Home, Professional en Technician. Home-gebruikers hebben al de beschikking over Stellar’s meest geavanceerde recovery tool. Professional-gebruikers hebben als extra features CD/DVD recovery, email recovery en nog enkele andere tools. Technicians hebben toegang tot geavanceerde tools zoals Remote Recovery om toegang te krijgen en recoveries uit te voeren op iedere computer wereldwijd en RAID Recovery voor het uitvoeren van recoveries op RAID configuraties.

“Wij hebben ons product verbeterd aan de hand van de feedback die wij van duizenden gebruikers wereldwijd hebben ontvangen. De nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd om de efficiency te verhogen en uiteindelijk de recovery resultaten sterk te verbeteren”, aldus Sunil Chandna, CEO van Stellar Data Recovery Group.

Stellar Data Recovery
Chief Operations Officer – Kees Jan Meerman

Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Tel 0031 (0)30 7600 701
Fax 0031 (0)30 7600 709

www.stellar.nl
info@stellar.nl

Wij zijn er om u te helpen...