Home Hide

Data Recovery Lab

In ons centrale Europese data recovery lab worden de data van duizenden verschillende media teruggehaald. Meerdere van onze specialisten werken aan de data recovery voor evenzoveel klanten per jaar. Wereldwijd behandelen wij meer dan 35.000 cases uiteenlopend van het herstel van data van grote en zeer gecompliceerde storage systemen tot het terughalen van de familiefoto′s van een defecte externe harde schijf.

Bij ons zijn uw media in veilige handen:

  1. Wij beschikken over een hypermoderne ISO gecertificeerde (class 100) cleanroom waar onze specialisten dag en nacht voor u klaar staan om direct in actie te komen.
  2. Wij reconstrueren data van onder anderen computer harde schijven, laptop harde schijven maar ook geavanceerde RAID systemen, Macintosh, Linux (servers), Solid State Disks, chips uit smartphones, usb-sticks en andere datadragers. En dat in de meest optimale omstandigheden.
  3. Stellar Data Recovery LaboratoriumWij willen voorkomen, dat er maar iets fout kan gaan met uw waardevolle data, en nemen daarom geen enkel risico.
  4. Elke specialist heeft zijn eigen vakgebied.
  5. Elke opdracht is een unieke combinatie van hardware, software, bestandssysteem en besturingssysteem. Daarom werken de verschillende specialisten samen, om uw data snel en betrouwbaar veilig te stellen.

Wij recoveren data die andere firma’s als voorgoed verloren beschouwen!

Banken, zorginstellingen, oliemaatschappijen, ministeries kiezen als hun data belangrijk zijn alleen voor onze specialisten.

Laboratorium Tour Video
Wij zijn er om u te helpen...