Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

In het data recovery lab van Stellar® worden de data van duizenden verschillende media teruggehaald. Het laboratorium van Stellar® bevindt zich in Utrecht. Hier werken wij voor onze eigen klanten, én voor de klanten van data recovery bedrijven met een landelijke focus.

Data recovery bedrijven met een landelijke focus (bijvoorbeeld alleen de Nederlandse markt) beschikken niet over een volwaardig laboratorium. Dat is logisch, want voor een echt lab is enorm veel kennis en geld nodig. Kleinere bedrijven hebben die kennis niet in huis. Voor complexe recoveries en cleanroomwerk kloppen ze dan ook terecht aan bij een data recovery laboratorium zoals dat van Stellar®.

Wereldwijd behandelt Stellar® meer dan 35.000 cases per jaar, uiteenlopend van het herstel van data van grote en zeer gecompliceerde opslagsystemen tot het terughalen van de familiefoto′s van een defecte externe harde schijf.

Bij Stellar® zijn uw data in zeer veilige handen:

  1. Stellar® beschikt over hypermoderne ISO gecertificeerde (class 100) cleanrooms waar onze specialisten dag en nacht klaar staan om direct in actie te komen.
  2. Stellar® reconstrueert data van onder anderen computer harde schijven, laptop harde schijven maar ook geavanceerde RAID systemen, Macintosh, Linux (servers), Solid State Disks, chips uit smartphones, usb-sticks en andere datadragers. En dat in de meest optimale omstandigheden.
  3. Stellar® wil voorkomen, dat er maar iets fout kan gaan met uw waardevolle data, en neemt daarom geen enkel risico.
  4. Elke specialist heeft zijn eigen vakgebied.
  5. Elke opdracht is een unieke combinatie van hardware, software, bestandssysteem en besturingssysteem. Daarom werken de verschillende specialisten samen, om uw data snel en betrouwbaar veilig te stellen.
Stellar Data Recovery Laboratorium

Wij recoveren data die andere bedrijven als voorgoed verloren beschouwen en worden daarom vaak als second opinion ingezet.

Banken, zorginstellingen, oliemaatschappijen, ministeries kiezen als hun data belangrijk zijn alleen voor onze specialisten.

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig
Call Me