Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

  • Gepubliceerd op

Kom ons zeker bezoeken op stand 448 op deze MacWorld Expo van

26 t/m 28 januari 2012

Macworld Expo 2012

Stellar Data Recovery zal ook deze keer haar data recovery en disk tools tonen op de prestigieuze MacWorld | iWorld Expo in San Francisco in de Verenigde Staten. Kom kijken wat Stellar u ditmaal te bieden heeft.

Nieuwe Mac Tools staan op het punt om op de markt te worden gebracht:

Exclusief ter gelegenheid van deze Expo introduceren wij twee onmisbare softwareproducten van de vier Mac tools in onze showcase. Deze tools zijn onmisbaar voor alle Mac-gebruikers voor het terughalen van verloren of gewiste data van Mac- en andere op Mac OS gebaseerde datadragers. Er zijn krachtige tools om de prestaties van uw Mac-computer te verbeteren.

Stellar Mac Data Recovery: 

Mac Data Recovery heeft nu een eenvoudige en interactieve interface met sterk verbeterde scan- en recoveryfuncties. U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over verlies van data.

Stellar Drive Tool Box:

De Stellar Drive Tool Box zal ook deze keer in het middelpunt van de belangstelling staan. Deze biedt u vrij toegang tot 12 krachtige modules die u in staat stellen om uw data beter te beheren en te onderhouden en diverse taken te agenderen.

Stellar Speedup Mac:

Maak uw Mac razendsnel. Maak van uw trage en slome Mac een snellere computer en werk efficiénter.

Stellar CD DVD Data Recovery:

Herstel films, muziek, foto´s, video´s en documenten van cd’s, dvd´s, Blu-ray disks en HD-dvd´s die fysiek beschadigd zijn of niet correct gebrand. Verschaf uzelf weer toegang tot al uw favoriete multimediacollecties.

Laat ons ter plaatse onze software aan u demonstreren:

Bezoek als eerste onze exclusieve demonstratie van al onze nieuw te introduceren producten. Ervaar als eerste hoe het is om te werken met deze fantastische Mac-recovery tool en Mac-tools om het systeem te optimaliseren.

Show Special:

Dit jaar zijn twee van onze leidende Mac-softwarepakketten, Stellar Phoenix Mac Data Recovery en Stellar Drive Tool Box onze Show Special. Ervaar zelf welke voordelen deze veelzijdige tools u te bieden hebben.

Elke dag kans om een softwarepakket te winnen: Elke dag zijn er vijf softwarepakketten te winnen. Als u degene bent met het meeste geluk, wint u de Stellar Mac Recovery software. Grijp dus uw kans en luister goed of u uw naam hoort!

Partnerschap met ons:

Stellar nodigt alle partners, resellers en distributeurs uit om intensief met ons als een team samen te werken. Een geweldige gelegenheid om een mooie incentive te verkrijgen tot een bedrag van wel $249 op een individuele verkooptransactie. U kunt letterlijk uw eigen grenzen bepalen. Verdien 50% op elke verkooptransactie. Werk samen met ons!

Wij luisteren naar u Deel uw mening met ons:

Stellar biedt een luisterend oor voor alle problemen, zorgen, navragen, en alles wat met uw Mac te maken heeft. Kom langs bij onze stand, leg ons uw probleem voor en wij zullen u helpen met een mogelijke oplossing.

Vele verrassingen, cadeaus en gratis tips! U hoeft ons alleen te bezoeken bij Stellar Data Recovery op stand nummer 448.

Call Me