Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

Een naamswijziging die de mogelijkheden van data recovery in Europa verder vergroot.

Gurgaon, Haryana, 6 April 2011, Stellar Information Systems Limited heeft vandaag de succesvolle naamswijziging van RSE Data Recovery naar Stellar Data Recovery aangekondigd. De overname van RSE Data Recovery twee jaar geleden in april 2009 was een strategische zet van Stellar om zijn reeds jarenlang in Azie en de USA aanwezige data recovery diensten en oplossingen naar Europa uit te breiden. Het overgenomen RSE Data Recovery was destijds al een van de marktleiders binnen de Europese Unie met een goede aanwezigheid op het Europese continent. RSE beschikt over een uitstekende infrastructuur en een deskundige talentpool die in staat is data te herstellen van fysiek beschadigde desktops, laptops, RAID servers, SAN en NAS opslagmedia, externe harde schijven, USB sticks, iPods en andere opslagmedia. Stellar heeft sinds de overname zijn eigen technologie, tools en kennis gedeeld met RSE, om zo efficiënter, beter en sneller data recovery oplossingen aan te kunnen bieden aan klanten in de diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, België, Hongarije, Luxemburg en Nederland.

RSE is nu van naam veranderd in Stellar en deelt dezelfde kennisbasis, expertise, trots en ervaring in data recovery. Klanten in Europa hebben nu een beter en kostenbesparend alternatief voor het herstel van verloren, verwijderde, geformatteerde of beschadigde data, en toegang tot een brede selectie data recovery software en diensten.

Over Stellar Data Recovery

Stellar Information System is een bekende naam in de wereld van data recovery en levert wereldwijd hoogwaardige herstelsoftware en -oplossingen, waaronder Europa, de Verenigde Staten en India. Stellar biedt dankzij een eigen team van meer dan 60 R&D professionals, een wereldwijde talentpool van 39 data recovery experts, een CLASS 100 Clean Room Lab van meer dan 400 m2 en de meest uitgebreide reeks van data recovery software ter wereld, een complete data recovery oplossing in alle gevallen van dataverlies of ontoegankelijkheid.

Stellar Information Systems Limited (opgericht in 1993) is de ontwikkelaar en serviceprovider van geavanceerde data recovery software en diensten. Stellar heeft een directe aanwezigheid in de Verenigde Staten, Europa en Azië, en is een vertrouwde naam wanneer het aankomt op efficiënte oplossingen voor het herstel van verloren, verwijderde of ontoegankelijke data.

Feiten – Stellar Data Recovery

  • Herstelt data sinds 1993
  • Heeft een wereldwijd bestand van meer dan 1,100,00 klanten
  • 59 eigen data recovery tools
  • 60 R&D professionals
  • 39 zeer ervaren data recovery ingenieurs
  • CLASS 100 Clean Room voor data recovery op 3 continenten
  • Eenvoudige en probleemloze data recovery processen

Contactinformatie :

Stellar Data Recovery B.V.
Contact: Kees Jan Meerman / Chief Operations Officer
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Nederland
Tel: +31 (0)30 – 7600 701
Fax: +31 (0)30 – 7600 709

Call Me