Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

24 May, 2011 – Tijdens de op 30 mei in Utrecht te houden ICTVakdag zal Stellar Data Recovery speciale voordeelvouchers uitdelen aan bezoekers van de beurs. De bezoekers bestaan uit professionele bedrijven uit de IT wereld. Een voucher van Stellar geeft recht op een kosteloze data recovery diagnose. Op deze manier kan een bezoeker van de beurs een datadrager geheel kosteloos en risicovrij diepgaand laten diagnosticeren. Ook datadragers die al eerder waren afgeschreven met data die als definitief verloren zijn beschouwd kunnen door Stellar gratis gediagnosticeerd worden. Wellicht vallen de waardevolle gegevens, foto’s of video’s toch nog terug te halen. Voor bedrijven uit de IT branche is dit een uitstekende kennismaking met een grote professionele partij uit de data recovery branche. Naast deze aanbieding heeft Stellar Data Recovery nog andere bijzondere aanbiedingen en programma’s die voor menige professionele beursbezoeker zeer interessant zijn. Stellar Data Recovery is te vinden op stand nummer 4, 30 mei, ICTVakdag, Jaarbeurs te Utrecht.

ICTVakdag

About Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossingen in alle gevallen van dataverlies.

About ICTVakdag

ICTVakdag wordt georganiseerd door ICTWaarborg, dé brancheorganisatie van computerswinkels, computerwebwinkels en computerhulpbedrijven.

Contact Information Stellar

Stellar Data Recovery B.V.
Contact: Kees Jan Meerman / Chief Operations Officer
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
The Netherlands
Tel: +31 (0)30 – 7600 701
Fax: +31 (0)30 – 7600 709

Contact Information ICTVakdag

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 085-8771566
Bemiddeling: 085-8772982
E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl

Call Me