Home Hide

Stellar Data Recovery kondigt strategische partnerschap aan met de FEP

Utrecht, 18 februari 2013 – FEP CEO Giuseppe Scozzi en Stellar Data Recovery COO Kees Jan Meerman zijn na een ontmoeting tijdens de Photokina in september 2012 met elkaar in contact gebleven en kondigen een wederzijds gunstige partnerschap aan. De wereldleider op het gebied van data recovery services begon met het herstellen van data op flash-gebaseerde geheugenkaarten toen deze meer dan 19 jaar geleden met de introductie van digitale camera’s op de markt kwamen.

De problematiek omtrent dataverlies is met de intrede van digitale fotografie voor professionele fotografen in een stroomversnelling gekomen. Stellar wenst als nieuwe partner van de Federation of European Photographers haar data recovery services aan te bieden aan alle leden van de FEP.

“Dataverlies kan een ernstige bedreiging vormen voor de carrière van een professionele fotograaf,” aldus de heer Meerman. “Stellar biedt in heel Europa data recovery oplossingen; we staan voor u klaar als u ons nodig heeft.” Het noodlot kan altijd toeslaan, zelfs als u de allerbeste uitrusting heeft en zorgvuldig reservekopieën van uw foto’s maakt op een tweede SD of HDD. Een opslageenheid kan ontoegankelijk worden door een natuurramp, overspanning of menselijke fouten. Het verlies van een belangrijke foto voor de pers, sport of een evenement kan voor een professionele fotograaf op zakelijk vlak funeste gevolgen hebben. Giuseppe Scozzi schrijft: “Stellar mag wereldwijd al veel professionele fotografen tot haar tevreden klanten rekenen. We hebben nu onze samenwerking verdiept met een exclusief aanbod voor de leden van de FEP voor professionele data recovery service en speciale foto recovery software.”

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery (www.stellar.nl) is een wereldwijde leverancier van eersteklas data recovery software en services. Stellar heeft laboratoria in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten en Azië, met meer dan 100 Research & Development professionals en experts op het gebied van data recovery, diverse CLASS 100 Clean Rooms, en de meest uitgebreide suite van in eigen beheer ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt voor alle mogelijke gevallen van dataverlies een volledige data recovery oplossing.

Over FEP:

De FEP, de Federation of European Professional Photographers, is een door de Europese Unie erkend netwerk van 25 nationale beroepsorganisaties voor professionele fotografen uit 22 Europese landen, en is officieel geregistreerd in België. Het vertegenwoordigt als centrale referentie-instantie voor fotografie in de EU meer dan 50,000 beroepsfotografen in heel Europa. De FEP verdedigt de rechten van professionele fotografen rechtstreeks en in nauwe samenwerking met nationale en internationale organisaties. Het behartigt op het wereldtoneel de belangen van haar aangesloten verenigingen op het gebied van onderwijs, training, beroepsnormen, auteursrechten, enzovoorts. De FEP werkt mee aan de organisatie van nationale evenementen van de aangesloten verenigingen en bevordert actief de uitwisseling van gastsprekers.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE

Stellar Data Recovery
Chief Operations Officer – Kees Jan Meerman

Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Tel 0031 (0)30 7600 701
Fax 0031 (0)30 7600 709

www.stellar.nl
info@stellar.nl

Wij zijn er om u te helpen...