Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

Utrecht, 26 juni 2013 – Stellar Data Recovery marktleider op het gebied van data recovery software en data recovery services geeft vandaag de nieuwste versie van Stellar Mac Data Recovery software uit. Na de release op 28 mei van ‘Stellar Windows Data Recovery V6’ is het nu de beurt aan de volledig geactualiseerde versie voor Mac OS X ‘Stellar Mac Data Recovery V6’.

Zowel de Windows- als de Macversie behoren tot de belangrijkste producten uit het portfolio van Stellar Data Recovery.

Dit is de meest krachtige tool voor Mac OS X die op de markt te vinden is en het kan alle typen data van alle typen opslagsystemen terughalen. Het maakt niet uit of de data opgeslagen staat op een interne of een externe harde schijven, een SD kaart, een USB drive of een andere opslagmedium. Iedere situatie van dataverlies wordt geadresseerd. Het is de eerste software ter wereld die de data terughaald inclusief de bijbehorende bestandsnamen. Dit laatste is een enorme vooruitgang en heel belangrijk omdat er vaak duizenden bestanden teruggevonden worden. Nu die bestanden een naam hebben kunnen gebruikers het bestand waar zij naar op zoek zijn gemakkelijk terugvinden.

De nieuwe software heeft een compleet nieuwe scanner die 30% sneller is dan zijn voorganger en beter is in het localiseren en recoveren van verloren bestanden. De software kan alle bestanden van boot camp partities terughalen die nodig zijn om andere besturingssystemen op Mac machines te installeren. FAT, NTFS en exFAT worden ook ondersteund. Er is erg veel onder de motorkap gewijzigd; zoals verbeteringen in functionaliteiten als ‘Raw Recovery’ en ‘Deleted File Recovery’. Deze verbeteringen hebben grote impact op de totale prestaties van het product die nu efficienter en sneller zijn.

“Met de V6 is het ons doel geweest om de taak van data recovery op Mac machines eenvoudiger te maken en tegelijkertijd een krachtiger tool te leveren. Gebruikers krijgen hiermee een product in handen dat betrouwbaarder, veelzijdiger en efficienter is. Het produkt is meegegaan met de steeds verder doorontwikkelde opslagtechnologieen”, aldus de heer Sunil Chandna, CEO van Stellar Data Recovery.

Beschikbaarheid

Stellar Data Recovery werkt in principe op een no-cure no-pay basis. Ook Stellar Mac Data Recovery V6 is beschikbaar als probeer-voor-u-koopt software. De software kan gratis worden gedownload viahttps://www.stellar.nl/mac-tools.html.

Over Stellar

Stellar Data Recovery is de enige organisatie wereldwijd die gespecialiseerd is in zowel data recovery software, utilities software en data recovery diensten. Stellar Data Recovery is marktleider met inmiddels meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd.

Contact in Nederland

Stellar Data Recovery B.V.
Telefoon : 0031 (0)30 7600 701
Email : info@stellar.nl
Web : www.stellar.nl

Call Me