Home Hide

Stellar lanceert V7 van Stellar Mac Data Recovery

Werkt met Mac OS X Yosemite 10.10

Utrecht, 17 juni 2015: Stellar Data Recovery, mondiaal aanbieder van data recovery services en software solutions, lanceert versie 7 van het vlaggeschipproduct “Stellar Mac Data Recovery”. Deze nieuwe versie haalt ook verloren data terug van ‘Time Machine’  en van ‘Encrypted File Systems’. De software haalt data terug als die onbereikbaar is geworden  als gevolg van ernstig beschadigde volumes of als die verloren is gegaan door (onopzettelijk) deleten of formatteren. De alles-in-een data recovery tool haalt alle soorten en typen bestanden terug van interne en externe harde schijven, SD kaarten, USB sticks, CD’s, DVD’s, enzovoort.

Meer recovery mogelijkheden
De gebruikersinterface van Stellar Mac Data Recovery V7 is compleet vernieuwd. Het heeft een verbeterde scanfunctie waardoor de recovery resultaten weer verbeterd zijn ten opzichte van de vorige versie. De ‘file-preview’ functie laat in deze versie de bestanden al zien als het scannen nog bezig is, zonder het scanproces te verstoren. Ondersteuning voor NTFS, HFS, HFS+, ExFAT bestandsystemen is beter geworden waarmee de recovery mogelijkheden zijn uitgebreid.

Toegenomen complexiteit
“De technologische vooruitgang staat niet stil en nieuwe technieken om data op te slaan worden continu ontwikkeld. Met deze vooruitgang wordt de complexiteit om verloren data na een crash terug te halen ook steeds groter. Met de wensen van onze gebruikers als leidraad hebben wij in deze versie weer tal van nieuwe toepassingen en functionaliteit verwerkt en hebben wij de software weer completer en krachtiger gemaakt.”aldus Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery EMEA.

Prijs en beschikbaarheid
Het product is leverbaar via de door Stellar erkende IT service partners of via de website van Stellar Nederland. Meer informatie op Mac Data Recovery Software.

 

Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma’s als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Stellar, bezoek: www.stellar.nl

Voor meer informatie, extra documentatie of een gesprek kunt u contact opnemen met:
Stellar Data Recovery
T. +31 (0)30 7600 701
E. marketing@stellar.nl
Wij zijn er om u te helpen...