Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

stellar-prominent

Maandag 30 May 2011 werd de ICTVakdag gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Stellar was sponsor van de zeer interessante dag voor computerservicebedrijven en computerwinkels. De doelstelling van Stellar voor deze beurs was het verstevigen van het merk Stellar Data Recovery in de Nederlandse markt en het aangaan van relaties met ICT servicebedrijven en ICT winkels.

Volgens Kees Jan Meerman, Chief Operations Officer van Stellar zijn deze doelstellingen beide ruimschoots gehaald. “Deze beurs bood een uitstekende gelegenheid om direct contact te hebben met IT professionals. Wij hebben heel veel gesprekken gevoerd en ons is daarbij opgevallen dat veel professionals nog een enorme afstand voelen tot het professionele data recovery bedrijf. Er is een gevoel aanwezig onder IT professionals dat data recovery diensten verschrikkelijk duur zouden zijn en voor particulieren, zzp’ers en mkb’ers geen haalbare kaart zou zijn. Dat mag misschien in het verleden het geval zijn geweest maar met een professionele toetreder als Stellar op de Europese markt kan het zelfs voor particulier en kleinbedrijf interessant zijn om professionele data recovery dienstverlening in te schakelen bij dataverlies. Stellar kan door schaalgrootte, internationale werkprocessen en kennisdeling de beste recovery resultaten leveren tegen relatief gunstige prijzen. Tesamen met de geboden datagarantie doet dit veel professionals besluiten zich bij Stellar aan te sluiten als partner.” aldus Meerman.

Partner worden van Stellar Data Recovery is mogelijk voor professionele bedrijven in de computerbranche. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de partner account manager van Stellar op 030-7600702 of via email info@stellar.nl

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossingen in alle gevallen van dataverlies.

Contact information Stellar

Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
The Netherlands
Tel: +31 (0)30 – 7600 701
Fax: +31 (0)30 – 7600 709
E-Mail: info@stellar.nl

Call Me