Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Als de klant zelf een opdracht aanmeldt bij Stellar, ontvang ik dan ook de commissie?

Ja, de klant geeft uw naam of partnercode aan ons door en dan ontvangt u automatisch de commissie. Zet daarom de partnercode achterop de flyer.

Kan de klant zelf een opdracht aanmelden direct op mijn website?

Ja, dat kan. U plaatst het opdrachtformulier op uw website en de klant kan direct een opdracht bij ons aanmelden. En u ontvangt automatisch bericht en de commissie.

Hoe bestel ik verkoopmateriaal en software?

Ja. Op www.stellar.nl/bestellen-partnermateriaal.htm kunt u Flyers, Posters, Software en ander point of sales materiaal bestellen. Veel van dit materiaal is gratis voor partners.

Hebben jullie digitaal promotiemateriaal beschikbaar?

Ja. Op www.stellar.nl/digitaal-marketing-materiaal.htm staat al het digitale materiaal en tips hoe meer klanten voor data recovery te krijgen zoals een digitaal Stellar webzegel, het opdrachtformulier voor uw website, tips voor teksten op de website en nog veel andere tips.

Welke data recovery software bevelen jullie aan?

Stellar Data Recovery Pro. Deze is te bestellen op www.stellar.nl/bestellen-partnermateriaal.htm

Kan ik alle data recovery problemen met software oplossen?

Nee niet alle. Alleen problemen bij normaal functionerende datadragers. Fysieke schades, bad sectors of complexe schades moeten in het laboratorium van Stellar behandeld worden. Soms is er ook risico’s verbonden aan het gebruik van software. Lees hier alles over op www.stellar.nl/logische-recovery-veilig-gebruik.htm.

Call Me