Home Hide

Veelgestelde vragen

Ja, de klant geeft uw naam of partnercode aan ons door en dan ontvangt u automatisch de commissie. Zet daarom de partnercode achterop de flyer.

Ja, dat kan. U plaatst het opdrachtformulier op uw website en de klant kan direct een opdracht bij ons aanmelden. En u ontvangt automatisch bericht en de commissie.

Ja. Op www.stellar.nl/bestellen-partnermateriaal.htm kunt u Flyers, Posters, Software en ander point of sales materiaal bestellen. Veel van dit materiaal is gratis voor partners.

Ja. Op www.stellar.nl/digitaal-marketing-materiaal.htm staat al het digitale materiaal en tips hoe meer klanten voor data recovery te krijgen zoals een digitaal Stellar webzegel, het opdrachtformulier voor uw website, tips voor teksten op de website en nog veel andere tips.

Nee niet alle. Alleen problemen bij normaal functionerende datadragers. Fysieke schades, bad sectors of complexe schades moeten in het laboratorium van Stellar behandeld worden. Soms is er ook risico’s verbonden aan het gebruik van software. Lees hier alles over op https://www.stellar.nl/logische-recovery-veilig-gebruik.htm.

erkend Partner van Stellar Data Recovery!

Wij zijn er om u te helpen...