Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Opdracht direct aanmelden

Stellar: pionier en trendsetter als het gaat om verwijderde bestanden terughalen.

Recover deleted files? Yes. Are you sure you want to recover deleted files?’ Er is geen besturingssysteem dat zijn gebruikers deze prachtige mogelijkheid biedt. Helaas. Ontelbaar veel mensen en organisaties zouden er baat bij hebben. Dataverlies overkomt echt iedereen. Ook een gloednieuw computersysteem biedt geen garantie. U kunt ongemerkt een virus binnenhalen, te maken krijgen met een stroomstoring of per abuis bestanden wissen. Voor u het weet zoekt u vergeefs naar dat belangrijke document.

Wat betekent ‘recover deleted files’?

Recover deleted files’ is de Engelstalige term voor ‘verwijderde bestanden terughalen’. Het komt heel vaak voor dat waardevolle bestanden per ongeluk van de harde schijf gewist worden. Ook kan een harde schijf (of andere datadrager) die beschadigd is ervoor zorgen dat bestanden niet meer gevonden of geopend kunnen worden. Zodra dataverlies optreedt of dreigt, dringt de vraag naar een recovery van de verloren gewaande bestanden zich op. Hoe kunt u uw bestanden in veiligheid brengen?

Recover deleted files? Yes, please.

Uw document lijkt voorgoed verloren, maar Stellar kan de verwijderde bestanden terughalen voor u. Onze experts zorgen ervoor dat onze klanten wél toegang krijgen tot de optie ‘recover deleted files’. Dat lukt nagenoeg altijd: in maar liefst 95 procent van de gevallen brengen wij een volledige recovery van uw deleted files tot stand. Recover deleted files? Onze professionals regelen het graag voor u. Bel ons voor gratis advies: +31 (0)30 7600 700.

Pionier en trendsetter: Stellar loopt voorop

Wij lopen voorop in ons expertisegebied en dat moet zo blijven. Daarom investeert Stellar in ontwikkeling, innovatie en specialisten met inzicht en talent. Elke dag opnieuw vinden wij het wiel uit. Stellar kan daarom data voor u terughalen die door andere bedrijven als verloren worden beschouwd. Wij ontwikkelden onze vernieuwende technologieën zelf en beschikken over de geavanceerde precisie-instrumenten en know-how die nodig zijn om de recovery van uw deleted files met succes te voltooien.

Waarom kiest u voor Stellar?

Stellar heeft in de afgelopen 20 jaren een uitmuntende reputatie opgebouwd. Wij hebben meer dan twee miljoen tevreden klanten in Europa, Amerika en Azië. Grote instellingen waar data van het hoogste belang zijn, zoals ministeries, banken en oliemaatschappijen, kiezen keer op keer voor de vakkundigheid en ervaring van Stellar. Ook úw verwijderde bestanden kunnen we vrijwel altijd terughalen. Waarom kiest u voor de expertise van Stellar?

  • U neemt alleen genoegen met maximale recovery van uw deleted files
  • U heeft een urgent dataprobleem en kiest voor de snelst denkbare oplossing
  • U wilt 24/7 inzage in de status en voortgang van uw dataherstel
  • U wilt dat uw data uiterst vertrouwelijk worden behandeld
  • U wilt zekerheid over uw dataveiligheid: Stellar wordt geaudit door BDO
  • U kiest voor de meest ervaren specialisten
  • U kiest voor de meest geavanceerde methoden en clean room labs

Verwijderde bestanden terughalen: wanneer kan dit?

Heeft u per ongeluk bestanden gewist? Een virus gedownload? Last van brand- of waterschade? Stellar kan u helpen, ongeacht de oorzaak van uw verloren gewaande data. Dataherstel van een eenvoudige harddisk of USB-stick? Of wilt u gegevensherstel van een Solid State Disks (SSD), een complexe storage server, RAID systeem, enterprise storage box NAS of SAN met welke RAID-configuratie dan ook? Onze specialisten kunnen uw verwijderde bestanden terughalen. Windows (8,7, Vista, 2003, XP, 2000, NT, 98 of 95), Linux, Macintosh, UNIX, Novell of een ander besturingssysteem? Stellar kan uw data vrijwel altijd recoveren.

Uw dataprobleem is onze uitdaging

Wat de situatie rondom uw dataverlies ook is en hoe urgent uw dataproblemen ook zijn, onze experts lossen het voor u op. Voor u het weet is uw systeem weer up-and-running. Daarbij kunt u altijd terugvallen op de steun van onze professionele klantenservice. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u gerust contact met ons op. Bel : +31 (0)30 7600 700.

Zuivere, transparante deleted files recovery

Wij bieden een zuivere oplossing voor uw dataverlies. Ons team van data recovery experts zal uw verwijderde bestanden terughalen in een uiterst zuiver, speciaal hiervoor uitgerust clean room lab. Stellar beschikt over hypermoderne CLASS 100 clean room laboratoria van absolute topkwaliteit. Alleen daar is het veilig om uw opslagmedia te openen en te onderzoeken. Open nooit zelf een datadrager, want dan kunnen uw data voorgoed verloren gaan. Bekijk hier hoe het recover deleted files proces bij Stellar wordt uitgevoerd

Naast zuiver zijn onze processen ook transparant. Ons zeer ervaren team van hardware- en softwarespecialisten staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Wij garanderen een uiterst efficiënt en nauwkeurig proces, waarbij wij uw verwijderde bestanden terughalen in een veilige en beheerste omgeving. Daarbij heeft u 24/7 inzicht in de status en voortgang van de recovery van uw deleted files, via ons ZEN-platform. Op elk gewenst moment en in real-time. Rekent u er maar op dat uw data met succes worden hersteld.

Call Me