Home Hide

Goedkope data recovery. Maar dan wel met professionele resultaten.

Goedkope data recovery laten uitvoeren? Voor de laagste prijs? Met zelfs een “Laagste Prijs Garantie“? Doe dat dan wel bij Stellar®! U wilt de beste kwaliteitsgarantie, zonder dat daarvoor de kosten oplopen. Stellar is dé specialist in data recovery, we zijn de énige in Nederland met een eigen data recovery lab waarin álle opdrachten worden uitgevoerd. Geen uitbesteding aan onbekende derden.

Goedkope data recoveryDe beste kwaliteitsgarantie vindt u bij Stellar®

Dankzij ons brede partner-netwerk door heel Nederland kunt u rekenen op goedkope data recovery op basis van professionele expertise. We werken samen met tal van partners door heel het land, waardoor we u op een voordelige wijze van dienst kunnen zijn. Blijkt er toch sprake van een meer complexe situatie en vraagt de data recovery om de unieke hoogwaardige werkwijze van onze professionele en ervaren data recovery ingenieurs? Uw datadrager is zowel bij onze partners als bij ons data recovery lab in uitstekende handen.

Goedkoop is géén duurkoop bij Stellar!

We werken bij Stellar uitsluitend met professionele ingenieurs. Zij beschikken over een diepgaande expertise en uitgebreide ervaring met data recovery. Dat betekent dat we zelfs de meest complexe problemen kunnen beoordelen, analyseren en vervolgens aanpakken. We herstellen data op uiteenlopende datadragers, zodat u belangrijke gegevens, documenten of media terug kunt laten halen. Bij Stellar is goedkoop geen duurkoop.

Goedkope data recovery, de laagste prijs, de beste kwaliteit

Vooral benieuwd naar de prijs van data recovery, wilt u die zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren? We werken samen met een netwerk van partners door heel het land. Dat betekent dat we u via onze partners op een voordelige wijze van dienst kunnen zijn, gewoon bij u in de buurt. U kunt bij al onze partners terecht. Zij zorgen voor goedkope data recovery op basis van een gedegen werkwijze. De meeste data recovery uitdagingen zijn relatief gemakkelijk op te lossen, waardoor de kosten daarvoor niet te hoog op hoeven te lopen. Zij zorgen goedkoop voor de data recovery, zodat u de bestanden weer terug kunt laten halen.

Data recovery vanaf €120

We kunnen u heel goedkoop de data recovery aanbieden, dit is via onze partners vaak al mogelijk vanaf slechts €120. Dat betekent dat onze partners u bij veel van de aanvragen direct van dienst kunnen zijn en u daarvoor een hele lage prijs betaalt. Blijkt het toch meer complex te liggen en is daarvoor de kennis van onze professionele ingenieurs benodigd? Geen probleem, de partner brengt de datadrager snel over naar ons data recovery lab om daar direct voor u mee aan de slag te gaan. Uiteraard vertellen we u op voorhand de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Contact opnemen

Een goedkope data recovery laten uitvoeren, waarbij u kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten en partners? Bel ons, dan geven we u graag aan waar u het dichtstbijzijnde partneradres kunt vinden.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 423 beoordelingen
js_loader

Wat kost data recovery eigenlijk?

Data recovery is er al voor:

  • € 315,- softwarematig (incl btw)
  • € 899,- complex en fysiek werk (incl btw)

Kijk voor meer op de prijspagina


kantoorlocatie

Stellar Office Utrecht

Stellar Data Recovery
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Nederland

Tel: +31 (0)30 – 7600 700
Fax: +31 (0)30 – 7600 709
E-Mail:
Website: www.stellar.nl

Wij zijn er om u te helpen...