Home Hide

PARTNER PROGRAMMA

Het zeer succesvolle Stellar Partner Programma is er op gericht om met een groep van kwaliteitspartners samen te werken op het gebied van data recovery diensten.

Voor IT Dienstverleners en IT Retailers

Wij verwelkomen van harte kwalitatief hoogwaardige IT service bedrijven en IT retailers om zich bij ons aan te sluiten om Data Recovery Diensten op te nemen als onderdeel van hun dienstenpakket.

Wij onderhouden een bijzondere band met onze partners die tot uiting komt in de slogan:

“Stellar Data Recovery Partners Verdienen Meer”

Partner

Als Stellar Partner kunt u uw producten- en dienstenaanbod uitbreiden met professionele data recovery diensten. U mag als partner het Stellar Digitale Webzegel gebruiken op uw website.

Wilt u meer weten over dit interessante programma? Stuur dan een e-mail naar info@stellar.nl of bel ons nu 030 – 7600 702

Partner Pro

Het Partner Pro programma is bedoeld voor partners die hun omzet uit data recovery en aanverwante diensten en producten flink willen verhogen en hierin actief ondersteund willen worden. Het Partner Pro programma biedt deze ondersteuning aan de deelnemers middels workshops en themamaterialen. Aanvragen om te participeren in het Partner Pro deelnameprogramma kan door het invullen en versturen van het Aanmeldformulier Partner Pro.

Stellar Partner worden

Stuur een e-mail aan uw partner account manager info@stellar.nl of bel ons nu op 030 – 7600 702

word partner

erkend Partner van Stellar Data Recovery!

Wij zijn er om u te helpen...