Uw vraag direct beantwoorden : 030-7600700

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

  • Gepubliceerd op

Uitrol in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland tijdens internationale IT-beurs

Stellar Data Recovery lanceert partnerprogramma op CeBIT

Stellar Data Recovery CEO Sunil Chandna en COO Kees Jan Meerman op CeBIT

Utrecht, 25 januari 2012 – Het partnerprogramma van Stellar Data Recovery wordt voor het eerst sinds het bestaan van het internationaal opererende bedrijf opengesteld voor IT-professionals in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dat gebeurt tijdens de internationale IT-beurs CeBit op 6 maart 2012.

Alleen al in de Benelux werkt Stellar Data Recovery op een zeer succesvolle manier met vijfhonderd partners. ‘Dat zijn allemaal door ons geselecteerde IT-professionals waarvan wij weten dat ze kwaliteit en kennis in huis hebben. We opereren onder andere al zestien jaar op de Duitse markt. Reden voor Stellar om de IT-professionals daar ook te betrekken in onze Partnerprogramma’s. Dat biedt toegevoegde waarde en betere kwaliteit voor iedereen’, zegt Kees Jan Meerman, Chief Operations Officer Stellar Data Recovery.

‘Laatst hadden we nog een CEO die zijn administratie op een Hard Disk Drive (HDD) had opgeslagen en zijn data kwijtraakte. Die data was cruciaal voor het bedrijf, zeg maar gerust de levensader. Het lokale datarecoverybedrijf kon hem niet verder helpen, maar dankzij zijn IT Manager werd het toch gered. Deze man had contact met Stellar en schakelde ons in. Stellar kon met onze gebundelde internationale kennis en expertise de data wel recoveren.’

De partnerprogramma’s van Stellar bieden grote marge voor partners tot 50%. Er zijn diverse opties voor service en software. Alle programma’s zijn zo ontworpen dat het de partner geen moeite kost. Door de uitstekende recoverymogelijkheden van Stellar en zijn software krijgen partners en hun klanten excellente ervaringen op dit gebied. Ook qua snelheid.

CeBit
De internationale beurs CeBit duurt van 6 tot 10 maart in Hannover. Stellar Data Recovery is te vinden in de Planet Reseller (hal 14) op standplaats J22.

Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is een gespecialiseerd IT-bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware- en diensten levert. Met meer dan honderd dataspecialisten, laboratoria in Nederland, de Verenigde Staten en Azië en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software is Stellar internationaal toonaangevend op het gebied van data recovery.

De helpdesk van Stellar is te bereiken via 030 7600 700, via de chatfunctie op www.stellar.nl en per e-mail:info@stellar.nl .

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met Sylvia Haensel, Channel Manager Stellar Data Recovery. t. 030 7600 701 e. info@stellar.nl www.stellar.nl

Call Me